Pathé Utrecht Leidsche Rijn Utrecht

Extra informatie Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Reis je met de auto? Parkeren kan bij Parkeergarage Leidsche Rijn Centrum. Hiervoor is een kortingskaart verkrijgbaar bij de bioscoop, hiermee kan je 4 uur parkeren voor €4,-.

ANDERE BIOSCOPEN IN DE BUURT

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Bereikbaarheid
Auto
Parkeergarage Leidsche Rijn Centrum Parkeren in garage Leidsche Rijn Centrum is de eerste twee uur gratis. Daarna betaal je € 2,50 per uur. Je kunt bij de kassa in de bioscoop een nasteekkaart krijgen van € 4 voor 4 uur parkeren.
Adres Grauwaardsingel 1a / Londenstraat 144 (bij entree rechts aanhouden, niet richting Jumbo garage)
Tarief € 2,50

P+R op Berlijnplein Parkeren op het Berlijnplein kan voor een regulier tarief van € 2,55. Bij de kassa van Pathé Utrecht Leidsche Rijn kan je je inrijkaart laten scannen en voor €5,50 voor 4 uur betalen. Let hierbij goed op dat je vraagt het inrijden dat je een inrijkaart krijgt en niet met de pinpas/telefoon al betaalt. Zonder inrijkaart is het niet mogelijk om gebruik te maken van de van de actie.
Adres Berlijnplein 14
Tarief € 2,55

Parkeerplekken op Berlijnplein De parkeerplaatsen die voor het theater gelegen zijn, zijn eigendom van de gemeente. Je kan hier parkeren en betalen via een parkeer-app of bij één van de parkeerpalen rondom de parkeerplaatsen.
Adres Berlijnplein
Tarief € 3,22

OV
Trein en bus Er gaat 4x p/u een sprinter vanaf Centraal Station Utrecht naar station Leidsche Rijn (richting Woerden/Den Haag). De reistijd bedraagt 4 minuten. Vanaf station Leidsche Rijn is het slechts 4 minuten lopen naar Pathé. Wilt u met de bus reizen neem dan lijn 19 of 28 en stap uit bij halte Berlijnplein (tegenover entree Pathé Utrecht Leidsche Rijn) of station Leidsche Rijn Utrecht. U loopt in 4 minuten naar Pathé.
Openingstijden
zondag t/m donderdag 9:30 tot 22:30 uur
vrijdag & zaterdag 9:30 tot 0.00 uur.
Algemene informatie
Stoelen 1867
Grootste zaal Zaal 1: 660
Zalen 7
Rolstoelmogelijkheden Ja.