Snel tickets kopen

Privacy

Pathé (naam rechtspersoon Pathé Theatres B.V.) vindt de bescherming van uw persoonsgegevens en de veiligheid daarvan belangrijk. Wij zullen uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met de bepalingen van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Wij kunnen deze privacy statement van tijd tot tijd aanpassen (datum laatste aanpassing 1 september 2010). Via de hyperlink Privacy onderaan deze website kunt u de laatste versie te allen tijde inzien.

Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

Als u ons een e-mail zendt, of bijvoorbeeld solliciteert, zullen wij uw persoonsgegevens gebruiken om op uw vragen, opmerkingen of informatie te reageren. Ook zullen wij uw persoonsgegevens verwerken in het kader van de levering van onze producten en/of diensten, alsmede om aan wettelijke verplichtingen te voldoen. Als u zich inschrijft voor onze e-mail service, gebruiken wij uw persoonsgegevens om u de informatie te sturen. Indien u jonger bent dan 16 jaar, is in plaats van uw toestemming de toestemming van uw ouder (of wettelijk vertegenwoordiger) vereist. Ook in het kader van onze commerciële relatie zouden wij u marketing informatie of uitnodigingen kunnen sturen (per bijvoorbeeld post, e-mail en/of telefoon (voor zover toegestaan)). Indien u deelneemt aan een prijsvraag, gebruiken wij uw persoonsgegevens in dat kader bijvoorbeeld om u te informeren of u al dan niet heeft gewonnen, alsmede ten behoeve van publiciteit dienaangaande.

Wij verzamelen ook algemene bezoekersgegevens en verwerken hiertoe onder meer IP adressen, alsmede informatie over schermresolutie, het type browser en de wijze waarop bezoekers surfen. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om de hoeveelheid bezoekers en het aantal klikken op bepaalde pagina’s. Deze gegevens worden gebruikt om onze dienstverlening, alsmede onze website te verbeteren en dit te kunnen afstemmen op uw persoonlijke instellingen, voorkeuren en/of persoonlijke situatie. Deze informatie wordt onder andere verkregen met behulp van “cookies” waarover hierna meer.

 

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestanden die worden opgeslagen op uw computer. Een bezoeker van pathe.nl kan op een aantal manieren cookies op zijn computer krijgen namelijk van Pathé zelf, of van derden (zogenaamde "third party cookies" zoals van Google, Hi-Media en Ligatus).

Klik hier voor meer informatie over het cookie beleid van Pathé.nl. 

 

Wat zijn cookies?

Cookies zijn eenvoudige kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op de harde schijf of in het geheugen van je computer. Cookies kunnen je computer of de bestanden die op jouw computer staan niet beschadigen. Er zijn verschillende soorten cookies. In sommige gevallen worden cookies automatisch verwijderd als je de browser afsluit, in andere gevallen blijven deze cookies langer bewaard en kunnen die ook bij een volgende bezoek aan deze website worden uitgelezen. Aan de hand van cookies kunnen websites van Pathé (naam rechtspersoon Pathé Theatres B.V.) je herkennen als je deze weer bezoekt.

 

Wat doen cookies?

Cookies hebben verschillende functies. In de eerste plaats helpen ze je bij het surfen door voorkeuren en instellingen bij te houden. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt om te onthouden welke stad jij als eerste wil zien in de bioscoopagenda en om te onthouden of je ingelogd bent.

Websites gebruiken cookies ook om bij te houden hoeveel bezoekers er op een site komen en om te kijken welke onderdelen van de site populair zijn.

Daarnaast zijn er cookies die de websites die je bezoekt registreren en zo een inschatting maken van jouw interesses. Met die informatie kunnen adverteerders en website beheerders voor jou interessante advertenties of commercials in de website plaatsen. Bovendien kunnen cookies voorkomen dat je steeds dezelfde advertentie of commercial ziet.

 

Weten cookies wie ik ben?

Nee! Je naam, adres, leeftijd en andere persoonlijke gegevens weet een cookie niet. Ze onthouden alleen je voorkeuren en interesses op basis van je surfgedrag.

 

Welke cookies worden er geplaatst via de Pathé websites?

Pathé plaatst zelf cookies; ook wel first party cookies genoemd. Deze cookies zijn gemaakt door of voor Pathé, worden door Pathé op je computer opgeslagen en alleen Pathé heeft toegang tot deze cookies en de informatie die door middel van de cookie wordt verzameld. Zulke cookies worden door Pathé bijvoorbeeld gebruikt om uw favoriete stad te onthouden.

Er worden ook door derden cookies geplaatst via de websites van Pathé , ook wel third party cookies genoemd. Cookies van derde partijen zijn gemaakt door of voor derde partijen, worden door derde partijen op uw computer opgeslagen, en alleen derde partijen hebben toegang tot die cookies en de informatie die door de cookie wordt verzameld. Het is belangrijk om te weten dat Pathé geen zeggenschap heeft over en/of kennis heeft van de inhoud en de werking van deze 'third party cookies'.

Adverteerders kunnen bijvoorbeeld third party cookies plaatsen om inzicht te verkrijgen in uw interessegebieden, zodat ze gericht een advertentie kunnen plaatsen. Deze advertenties zijn nodig om de websites van Pathé gratis aan te kunnen bieden aan consumenten.

Daarnaast maakt Pathé gebruik van diensten van derden. Voor het bijhouden van bezoekersaantallen maakt Pathé gebruik van Google Analytics. Dit geeft Pathé inzicht hoe vaak, wanneer en hoe lang bezoekers de website bezoeken. Google Analytics genereert bij de gebruiker een Cookie, maar slaat geen persoonlijke gegevens op, maar bijvoorbeeld wel wanneer de bezoeker voor het laatst geweest is en via welke website de bezoeker is gekomen. Dit stelt Pathé in staat haar website aan te passen aan de voorkeuren van de bezoekers. Het Google Analytics Cookie blijft 2 jaar geldig. Uitgebreide informatie over de werking van Google Analytics Cookies is te vinden op https://developers.google.com/analytics/resources/concepts/gaConceptsCookies  

Pathé maakt tevens gebruik van cookies BlueConic waarbij de pagina’s die bezocht worden gebruikt worden om de inhoud van de websites en de inhoud van onze mailcommunicatie te kunnen personaliseren of de persoon uit te sluiten van niet relevante communicatie.

Andere derden die via onze website cookies kunnen plaatsen op je computer, zijn de sociale netwerkdiensten zoals Facebook en Twitter. Dat gebeurt via de buttons van deze diensten die je op de website ziet om de content te promoten (“vind ik leuk”) of te delen (“tweet”).

 

Cookies uitzetten

De cookies die adverteerders en website-eigenaren inzicht geven in jouw interesses kun je aan of uitzetten op www.youronlinechoices.eu/nl . Je kunt daar ook aangeven welke bedrijven wel en niet je surfgedrag mogen vastleggen. Tevens kan je jezelf op http://www.google.com/ads/preferences  afmelden voor het plaatsen van cookies door Google en haar groepsmaatschappijen.

De cookies die jouw voorkeuren en instellingen bijhouden kun je aan- of uizetten via je browserinstellingen. Je kunt zelf beslissen of je cookies wilt accepteren of weigeren of dat je wilt dat je browser je op de hoogte stelt wanneer er een cookie wordt geplaatst. Hiervoor dien je de instellingen in je browser aan te passen. Aangezien iedere browser anders is, verwijst Pathé je naar het "help'' menu van je browser voor het instellen van je cookie-voorkeuren. Daar kan je ook vinden hoe je de reeds eerder geplaatste cookies kan verwijderen. Als je helemaal geen cookies meer wil ontvangen, dien je deze instellingen te wijzigen in alle browsers en op alle computers die je gebruikt.

 

Wat gebeurt er als ik de cookies uitzet?

Als je cookies die jouw voorkeuren onthouden uitschakelt kan het gebeuren dat je niet gebruik kunt maken van alle mogelijkheden van de website of dat je steeds opnieuw bepaalde instellingen zoals bijvoorbeeld wachtwoorden en inlognaam moet invoeren.

Na het uitschakelen van cookies blijft je overigens wel advertenties zien, maar die zijn dan niet langer afgestemd op jouw surfgedrag.

 

Wat zijn uw rechten

U heeft het recht ons te verzoeken u inzage te verlenen in uw persoonsgegevens en/of deze te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. Een verzoek om inzage en/of correctie kunt u richten aan Pathé inzake Privacy, Postbus 75948, 1070 AX, Amsterdam. Indien u jonger bent dan 16 jaar, dienen dergelijke verzoeken te worden gedaan door uw ouder (of wettelijk vertegenwoordiger). De reactie zal dan ook worden gestuurd naar de ouder (of wettelijk vertegenwoordiger).

Er kan te allen tijde bezwaar worden gemaakt tegen het gebruik van persoonsgegevens voor direct marketing doeleinden en/of de (verdere) ontvangst van (bepaalde) marketing informatie door dit verzoek schriftelijk te richten aan Pathé inzake Privacy, Postbus 75948, 1070 AX, Amsterdam. Wij zullen u dan geen (verdere) marketing informatie sturen. In de e-mails die wij u sturen via e-mail service, alsmede in overige door ons gestuurde marketing informatie, is ook een afmeldmogelijkheid opgenomen. Indien u hiervan gebruik maakt, zult u dergelijke berichten niet meer ontvangen.

De veiligheid van uw persoonsgegevens Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.

 

Contact

Voor vragen of opmerkingen aangaande het privacybeleid kunt u contact opnemen met:
Pathé Theatres B.V.
Postbus 75948
1070 AX Amsterdam

Kvk Amsterdam 33161839
ABNAMRO 53.55.85.004
IBAN NL91ABNA0535585004
BIC code ABNANL2A
BTW no. NL.0057.49.323.B.01