Zomeractie: 2 maanden GRATIS Club Pathé Family met de code ZOMER. Lees hier de actievoorwaarden.

Extra informatie Pathé Ypenburg

Deze bioscoop is pin only.

Films bij Pathé Ypenburg

Wat is het verschil tussen 2D, 3D en andere type voorstellingen?

Ontdek het hier

Pathé Ypenburg

Bereikbaarheid
Auto
Parkeergarage Guldenlaan De dichtstbijzijnde parkeerplekken bevinden zich in de naastgelegen parkeergarage. Er geldt een speciaal parkeertarief voor Pathé bezoekers van €3,75 voor maximaal 4 uur. Om gebruik te maken van deze korting, kun je je inrijkaart aan de kassa van Pathé Ypenburg laten scannen. Indien je langer wil parkeren kun je bijbetalen. De parkeergarage beschikt over laadpalen voor elektrische voertuigen.
Adres Guldenlaan 3
Tarief € 3,75

OV
Bus & Trein Als je met het openbaar vervoer naar Pathé Ypenburg komt, dan kun je (bijvoorbeeld via www.9292.nl) jouw reis plannen naar treinstation Den Haag Ypenburg. Vanaf hier is het nog 450m lopen naar de bioscoop. 
Openingstijden
Dagelijks De bioscoop opent 15 minuten voor aanvang van de eerste voorstelling en sluit 10 minuten na de start van de laatste voorstelling.
Algemene informatie
Stoelen 1.442
Grootste zaal zaal 1: 295 stoelen
Klimaatcontrole Ja
Zalen 8
Ondersteuning Rolstoelmogelijkheden: Alle reguliere zalen zijn rolstoeltoegankelijk en (via lift) te bereiken. Lift alleen te gebruiken met behulp van een medewerker. Voor The(Any)Thing geldt dat enkel de zaal voor 5 personen rolstoeltoegankelijk is. Mindervalide toilet aanwezig.
Auditieve en visuele ondersteuning: door middel van Subcatch & Earcatch.
Gevonden voorwerpen: Binnen 48 uur worden gevonden voorwerpen op ILost.co gezet.
Overlast SMS code: SMS 'YPEN' 'zaalnummer' 'reden voor melding' naar 3669.