Completely captivating

Dolby Cinema™ combineert de krachtigste beeld- en geluidstechnologie met een innovatief design, zodat jouw bioscoopbezoek een onvergetelijke ervaring wordt.

Het Dolby Atmos geluid is uiterst verfijnd en zorgt ervoor dat je omringd wordt door prachtig afgestemd geluid. De twee laser projectoren van Dolby Vision zorgen voor een kraakhelder beeld.

Vanaf de ingang van de zaal word je door het design al meegenomen in de sfeer van de film. De zaal zelf is helemaal omspannen met doek, zodat het geluid niet in de hoeken verdwijnt, maar weer terugkomt in de zaal.

Kom het zelf beleven en laat je verwonderen.
image

Gallery

3 Video's
7 stills

Veelgestelde vragen over Dolby Cinema

Wat is Dolby Cinema?

Dolby Cinema geeft beeld en geluid zo helder mogelijk weer om de film maximaal te beleven.

Je merkt het al als je de zaal binnenloopt. Geen klapdeuren, maar een speciale ingang met beeld en geluid waarbij je de film die je gaat zien al ervaart. De stoel is luxe en de zaal prachtig. De zaal is gespannen met doek om de echo te verminderen en het licht niet te laten weerkaatsen. Het doek beslaat de gehele wand, de kleuren schitteren van het scherm en het geluid is helder en subtiel. Het beeld is haarscherp, letterlijk! Elk haartje van de acteur is te zien. De hele zaal is ingericht voor een optimale filmbeleving!

 

Voor een Dolby Cinema 3D-voorstelling krijg je een speciale 3D-leenbril.  Na afloop van de voorstelling lever je de bril weer in.

Waar kijk ik films in Dolby Cinema?

Pathé heeft bij de volgende bioscopen een Dolby Cinema zaal.

Betaal ik een toeslag voor een Dolby Cinema voorstelling?

Voor Dolby Cinema betaal je een toeslag van € 2,50. Ga je naar een Dolby Cinema 3D-voorstelling, dan betaal je een toeslag van totaal € 5,-, inclusief 3D-leenbril.

Voor een Dolby Cinema 3D-voorstelling heb je een speciale 3D-bril nodig. Deze leen je van de bioscoop en de bril lever je na afloop de voorstelling weer in.

Betaal ik een toeslag voor een Dolby Cinema voorstelling met een Pathé Unlimited (Gold) abonnement?

Met een Pathé Unlimited Gold abonnement betaal je geen toeslag voor Dolby Cinema voorstellingen.

Dit geldt ook voor alle andere voorstellingen waarvoor een toeslag wordt gerekend, zoals IMAX (3D), 4DX (3D) en 3D-voorstellingen.

Met een regulier Pathé Unlimited abonnement betaal je € 2,50 toeslag voor een Dolby Cinema voorstelling.

Ga je naar een Dolby Cinema 3D-voorstelling, dan betaal je een toeslag van totaal € 5,-, inclusief 3D-leenbril.

 

Heb ik een aparte bril nodig voor een Dolby Cinema 3D-voorstelling?

Voor een Dolby Cinema 3D-voorstelling krijg je een speciale 3D-leenbril.  Na afloop van de voorstelling lever je de bril weer in.

 

Kan ik een reguliere 3D-bril gebruiken voor een Dolby Cinema 3D-voorstelling?

Het is niet mogelijk om een reguliere 3D-bril voor een Dolby Cinema 3D-voorstelling te gebruiken.

Bij een Dolby Cinema 3D-voorstellingen ontvang je een speciale 3D-leenbril die je na afloop van de voorstelling weer inlevert.