Films bij Pathé De Munt

Pathé De Munt

Bereikbaarheid
Auto
APCOA Prins en Keizer Het tarief is € 6,00 per uur. Bij de bioscoop kun je een voordelige parkeerkaart kopen voor €10,00. Met deze parkeerkaart kun je drie uur parkeren. De kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de kassa’s in de foyer van Pathé De Munt. De kaarten zijn zogenaamde ‘nasteekkaarten’. Bij het afrekenen moet eerst de inrijkaart worden ingevoerd en vervolgens de kaart die Pathé De Munt verstrekt. Let op: de parkeerkaarten zijn te koop aan de kassa of het buffet tot de start van de laatste film.
Mindervalide parkeerplekken: De dichtstbijzijnde mindervalide parkeerplaats vind je op de Amstel ter hoogte van nummer 30.
Adres Prinsengracht 927
Tarief € 6,00

Q-Park Waterlooplein Reseveer online je parkeerplek bij Q-Park en betaal na 18:00 uur slechts € 13,50 voor 4 uur parkeren.
Adres Valkenburgerstraat 238
Tarief € 13,50

OV
Tram, bus & metro Als je met het openbaar vervoer naar Pathé De Munt komt, dan kun je (bijvoorbeeld via www.9292.nl) jouw reis plannen naar tram/bushalte Muntplein of Metrostation Rokin (5 minuten lopen).
Openingstijden
dagelijks De bioscoop opent 10 minuten voor aanvang van de eerste voorstelling en sluit 10 minuten na de start van de laatste voorstelling.
Algemene informatie
Stoelen 1829
Grootste zaal Zaal 11: 318 stoelen
Klimaatcontrole Ja
Zalen 13
Geluidssysteem Dolby Digital 7.1
Ondersteuning Rolstoelmogelijkheden: Alle zalen zijn rolstoeltoegankelijk en gelijkvloers (via lift) te bereiken. Lift alleen te gebruiken met behulp van een medewerker. Mindervalide toilet aanwezig.
Auditieve en visuele ondersteuning: door middel van Subcatch & Earcatch.
Gevonden voorwerpen: Binnen 48 uur worden gevonden voorwerpen op ILost.co gezet.
Overlast SMS code: SMS 'MUNT' 'zaalnummer' 'reden voor melding' naar 3669.