DE LEUKSTE KINDERFILMS ZIE JE BIJ PATHÉ

 

De leukste kinderfilms zie je op het grote doek bij Pathé

✔ Kinderfilms voor elke leeftijdsgroep
✔ Een voordelig kinderticket v.a. €6,50
✔ Spaar voor korting op een Charlie knuffel met de All Stars actie 
✔ Vier je verjaardag bij Pathé


Zin in een leuk uitje? Bij Pathé is naar de film gaan een echt feestje! Zo zie je de allernieuwste kinderfilms op het grote doek en kan je lekker knutselen en kleuren in de kidscorner.

Speciaal voor de allerkleinste hebben we de Kleuterbios, waarbij het zaal licht wordt gedimd. Het is ook mogelijk om je verjaardagsfeestje te vieren bij Pathé en film te kijken met al je vrienden en vriendinnen.

Vier de vakantie met onze Pathé Kids playlist!🎶 Swing mee met de leukste liedjes uit kinderfilms.
image

DOE MEE AAN DE ALL STARS ACTIE!

Met de All Stars Kids actie is naar de film gaan nog leuker! Bezoek twee kinderfilms met een kinderticket en ontvang €4,50 korting op een Charlie Kids knuffel in de bioscoop (op = op).

Ben je al All Stars member? Koop online je kinderticket(s) met je Mijn Pathé account. Je ontvangt per bezoek met één of meerdere betaalde kindertickets een digitale stempel. Na 2 stempels is de actie voltooid en betaal je geen €9,95, maar €5,45 voor een Charlie knuffel.

De actie loopt van 10 juli t/m 5 september. Veel plezier bij je volgende bioscoopbezoek!

Ben je nog geen All Stars member? Meedoen aan de Kids actie is alleen mogelijk in de All Stars app. Meld je nu aan voor leuke voordelen en gratis extra's.

INFO & AANMELDEN
image

ONTDEK DE PATHÉ KLEUTERBIOS

De Pathé Kleuterbios is hét event voor de jongste bezoekers. Bij de Pathé Kleuterbios zie je altijd als eerste de film, die ongeveer 60 minuten duurt en speciaal op deze doelgroep is afgestemd.

We laten het licht aan in de zaal en het geluid staat wat zachter. Bij de ticketprijs is voor de kinderen een Kidscombo (hapje & drankje en leuke verrassing) inbegrepen en voor de volwassenen koffie/thee en iets lekkers. Als aandenken krijgen de kids een echt filmdiploma mee naar huis! Zien we jullie snel?
 
De Pathé Kleuterbios vindt in alle Pathé bioscopen plaats m.u.v. Pathé City en Pathé Tuschinski.

 
INFO & TICKETS
image

ONTDEK PATHÉ FILMFEESTJE

Ben jij binnenkort jarig? Vier jouw verjaardag dan bij Pathé! Je wordt ontvangen met een limonade en de jarige krijgt een cadeautje. In de zaal ben je ook jarig, want jouw stoel maken we extra feestelijk.

Kom jij jouw verjaardag bij ons vieren?

In verband met het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om een filmfeestje te reserveren.
 
INFO & TICKETS
image
Wil jij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste kinderfilms? Vink dan kinderfilms bij je interesses in je Mijn Pathé account aan.

Houd mij op de hoogte

Veelgestelde vragen over Pathé Kids