Extra informatie Pathé Delft

Deze bioscoop is Pin Only.

Films bij Pathé Delft

Pathé Delft

Bereikbaarheid
Fietsenstalling
Direct tegenover de ingang van de bioscoop vind je de bewaakte fietsenstalling van Biesieklette. Nieuw is het oplaadpunt voor je e-bike.
Auto
Garage Zuidpoort Het reguliere tarief is 3,00 euro per uur. De Uit-in-Delft voordeelkaart is beschikbaar via de website parkerendelft.com en vergoed vier uur parkeren voor 10 euro. De voordeelkaart is te gebruiken bij de garages: Zuidpoort, Prinsenhof en Markt in Delft.
Mindervalide parkeerplekken: De dichtstbijzijnde mindervalide parkeerplaats vind je op de Kruisstraat ter hoogte van nummer 48.
Adres Zuidwal 14
Tarief € 3,00

OV
Openbaar vervoer Pathé Delft ligt op ruim 5 minuten loopafstand van station Delft, waar ook de tramhalte is. Diverse stads- en streekbussen stoppen bij de halte 'Zuidpoort' naast de bioscoop
Openingstijden
dagelijks De bioscoop opent 15 minuten voor aanvang van de eerste voorstelling en sluit 10 minuten na de start van de laatste voorstelling.
Algemene informatie
Stoelen 1341
Grootste zaal 361 stoelen
Klimaatcontrole Ja
Zalen 7
Geluidssysteem Dolby Digital 7.1
Ondersteuning Rolstoelmogelijkheden: Alle zalen zijn rolstoeltoegankelijk en gelijkvloers (via lift) te bereiken. Mindervalide toilet aanwezig.
Auditieve en visuele ondersteuning: door middel van Subcatch & Earcatch.
Gevonden voorwerpen: Binnen 48 uur worden gevonden voorwerpen op ILost.co gezet.
Overlast SMS code: SMS 'DELFT' 'zaalnummer' 'reden voor melding' naar 3669.