Pathé Spuimarkt Den Haag

ANDERE BIOSCOPEN IN DE BUURT

Pathé Spuimarkt

Bereikbaarheid
Auto
Q-Park Grote Markt & Q-Park Centrum 24/7 geopend. Het tarief is € 3,60 tot € 5,60 per uur (afhankelijk van de dag en tijd van bezoek). Nadat je online een filmticket hebt gekocht, bestel je via de link naar Q-Park gemakkelijk en snel een voordeelkaart voor €9,50. Met deze kaart kun je tot 4 uur parkeren. De voordeelkaart is enkel online vóór het inrijden aan te schaffen en niet verkrijgbaar in de bioscoop.

Let op: Van 23 januari t/m 8 maart vinden er werkzaamheden plaats in Q-park Grote Markt. Sommige in- en uitritten kunnen hierdoor gesloten zijn. In- en uitrijden kan dan via een andere in- of uitgang. 6 en 7 maart zijn alle inritten van Q-park Grote Markt gesloten. Q-park centrum is gedurende deze periode gewoon geopend.

Mindervalide parkeerplekken De dichtstbijzijnde mindervalide parkeerplaats vind je op het Spui ter hoogte van nummer 70.
Adres Kalvermarkt 32 G | Amsterdamse Veerkade 30
Tarief € 5,60

OV
Tram Als je met het openbaar vervoer naar Pathé Spuimarkt komt, dan kun je (bijvoorbeeld via www.9292.nl) jouw reis plannen naar tramhalte Spui.
Openingstijden
dagelijks een kwartier voor aanvang van de eerste voorstelling
Algemene informatie
Stoelen 2325
Grootste zaal Zaal 4: 481 stoelen
Klimaatcontrole Ja
Zalen 9
Geluidssysteem Dolby Digital 7.1, IMAX Sound
Ondersteuning Rolstoelmogelijkheden: Alle zalen zijn rolstoeltoegankelijk en gelijkvloers (via lift) te bereiken. Lift alleen te gebruiken met behulp van een medewerker. Mindervalide toilet aanwezig.
Auditieve en visuele ondersteuning: door middel van Subcatch & Earcatch.
Gevonden voorwerpen: Binnen 48 uur worden gevonden voorwerpen op ILost.co gezet.
Overlast SMS code: SMS 'SPUI' 'zaalnummer' 'reden voor melding' naar 3669.