Pathé Buitenhof Den Haag

Extra informatie Pathé Buitenhof

Check voor toegang
De toegang tot de bioscoop voor jou en je medebezoekers zal alleen verleend worden op vertoon van een geldige QR-code uit de CoronaCheck app en vanaf 14 jaar in combinatie met een geldig ID (Paspoort, Identiteitskaart of Rijbewijs). Kinderen t/m 12 jaar worden niet gecontroleerd voor toegang tot de bioscoop. Voor meer informatie over de CoronaCheck app, ga naar: coronacheck.nl


We hanteren in de hele bioscoop weer 1,5 meter afstand. Dat houdt in dat er in de zaal altijd 1,5m afstand gehouden wordt tussen bezoekers uit verschillende gezelschappen. Ook moeten er weer mondkapjes gedragen worden wanneer je door de bioscoop loopt. 

ANDERE BIOSCOPEN IN DE BUURT

Pathé Buitenhof

Bereikbaarheid
Auto
Q-Park Grote Markt Het tarief is € 3,60 tot € 5,60 (afhankelijk van de dag en tijd van bezoek). Bij de bioscoop kun je een voordelige parkeerkaart kopen voor € 8,50. Met deze parkeerkaart kun je drie uur parkeren. Je kunt ook een parkeerkaart kopen voor € 10,50, hiermee kun je vijf uur parkeren. Hiervoor heb je een fysieke inrijkaartkaart nodig en kun je niet inrijden met het gebruik van een betaalpas.
Adres Kalvermarkt 32 G
Tarief € 5,60

Q Park Veerkaden Het tarief is € 3,60 tot € 5,60 (afhankelijk van de dag en tijd van bezoek). Bij de bioscoop kun je een voordelige parkeerkaart kopen voor € 8,50. Met deze parkeerkaart kun je drie u ur parkeren. Je kunt ook een parkeerkaart kopen voor € 10,50, hiermee kun je vijf uur parkeren. Hiervoor heb je een fysieke inrijkaartkaart nodig en kun je niet inrijden met het gebruik van een betaalpas.
Adres Amsterdamse Veerkade 30
Tarief € 5,60

Pleingarage Het tarief is € 4,00 per uur.
Adres Plein 25
Tarief € 4,00

OV
Bus 22, 24, 25
Randstadrail 3, 4
Tram 1,2,6,9,15,16 ,17
Openingstijden
dagelijks vanaf 15 minuten voor de eerste voorstelling
Algemene informatie
Stoelen 1279
Grootste zaal Zaal 1: 393 stoelen
Klimaatcontrole Ja
Zalen 6
Geluidssysteem Dolby Digital 7.1
Rolstoelmogelijkheden Ja, neem hiervoor contact op met de Pathé Klantenservice via pathe.nl/klantenservice.
Invalidentoilet Ja