Gezellig samen uit

Bij Pathé kijken wij continu naar de wensen van onze bezoekers, zodat wij kunnen blijven ontwikkelen en altijd het beste aanbod voor u hebben.

16 juli zal de laatste voorstelling van 50PLUS te zien zijn, maar wij zijn ervan overtuigd dat wij u veel goede alternatieven kunnen bieden met onder andere Pathé Opera, Pathé Ballet en Pathé Music.

Pathé 50PLUS BIOS is altijd weer een gezellig uitje! Elke week worden er op vaste momenten prachtige films vertoond, waarbij het aanbod elke twee weken wisselt. Zo geniet u van de allerbeste films, zonder last te hebben van de drukte bij avond- en weekendvoorstellingen.

Alle leeftijden zijn welkom tijdens de 50PLUS BIOS!

Ruim 20% voordeliger!
Pathé 50PLUS heeft een vaste ticketprijs van € 8,-*. Dat is ruim 20% voordeliger dan een regulier ticket. Bovendien krijgt u er altijd koffie of thee en iets lekkers bij. *Voor de Opera Encore voorstellingen betaalt u € 17,50. Prettige voorstelling!

Altijd op de hoogte zijn van de Pathé 50PLUS BIOS of andere voorstellingen waar u geïnteresseerd in bent? Klik op de button om uw interesses aan te geven en u ontvangt automatisch de mails waar u zich voor aanmeldt.  

 
Houd mij op de hoogte
image