GEZELLIG SAMEN UIT

In verband met het coronavirus zijn er voorlopig geen voorstellingen voor de 50PLUS BIOS. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Let op: Normaliter worden er elke dinsdag om 13:30 uur prachtige films vertoond tijdens de 50PLUS BIOS, in verband met het coronavirus zijn er voorlopig geen voorstellingen voor de 50PLUS BIOS. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Pathé 50PLUS BIOS is altijd weer een gezellig uitje! Elke dinsdag om 13:30 uur worden er prachtige films vertoond, waarbij het aanbod elke twee weken wisselt. Zo geniet u van de allerbeste films, zonder last te hebben van de drukte bij avond- en weekendvoorstellingen. Pathé 50PLUS BIOS is bij elke Pathé bioscoop te zien (m.u.v. Pathé Arena, Pathé Spuimarkt, Pathé de Kuip en Pathé de Munt).

Alle leeftijden zijn welkom tijdens de 50PLUS BIOS!

Ruim 20% voordeliger!
Pathé 50PLUS heeft een vaste ticketprijs van € 8,-*. Dat is ruim 20% voordeliger dan een regulier ticket. Bovendien krijgt u er altijd koffie of thee en iets lekkers bij. *Voor de Opera Encore voorstellingen betaalt u € 17,50. Prettige voorstelling!

Altijd op de hoogte zijn van de Pathé 50PLUS BIOS of andere voorstellingen waar u geïnteresseerd in bent? Klik op de button om uw interesses aan te geven en u ontvangt automatisch de mails waar u zich voor aanmeldt.  

 
Houd mij op de hoogte