Zomeractie: 2 maanden GRATIS Club Pathé Family met de code ZOMER. Lees hier de actievoorwaarden.

BELEEF HET SAMEN MET PATHÉ

BELEEF HET NU SAMEN MET PATHÉ

Meer van Pathé

Go!Gaming

Laat je gaminghart sneller kloppen bij Go!Gaming en ontdek de nieuwste games voor PC, console en SIM racers.

X-CUBE

Escape room? Wat dacht je van interactieve escape experience? Daag 2 tot 6 vrienden uit en ontsnap binnen 30 of 60 minuten.

The(Any)Thing

Neem plaats in een privé zaal en kies zelf wat je kijkt, wanneer en met wie. Bij The(Any)thing draait alles om jou en jouw ultieme filmbeleving.

Borrel & Diner

Filmdiner

Heerlijk eten, drinken én je filmticket scoren voor een aantrekkelijke prijs. Beleef een volledig avondje uit met het Pathé Filmdiner.

Bar Abraham

Je favoriete film niet alleen kijken, maar hem ook proeven! In deze bar bij Koninklijk Theater Tuschinski zijn de cocktails geïnspireerd door films en gemaakt met Nederlandse ingrediënten.

Pathé Bar

Voor de film bijkletsen of na de film napraten? Dat kan in de Pathé Bar in Eindhoven of Ypenburg met een lekker borrelhapje of speciaalbiertje.

Pathé Café

Van een heerlijk ontbijtje tot gin tonics en speciaalbier. Het Pathé Café biedt de perfecte locatie in Den Haag om voor of na de film te genieten van wat lekkers.

Pathé Premium Belevingen

IMAX

Grotere schermen, scherper beeld en harder geluid. Met IMAX ga je voor de ultieme filmbeleving!

4DX

Bewegende stoelen, wind, regen, geuren en nog veel meer. In 4DX is jouw filmervaring niet langer beperkt tot het scherm.

Dolby Cinema

Combineer het krachtigste beeld en geluid met een slim design en je krijgt Dolby Cinema. Een onvergetelijke filmbeleving!

Dolby Atmos

Zie je het links gebeuren? Dan hoor je het links gebeuren! Dolby Atmos zorgt voor het perfecte surround sound geluid.

SCREENX

Niet één, niet twee, maar drie schermen! Met ScreenX zit je midden in de film. Letterlijk en figuurlijk.

Specials & Events

PATHÉ EVENTS

Van Ladies Night tot Kleuterbios tot 50PLUS. Voor elke doelgroep is er een event dat speciaal op hun voorkeuren is afgestemd.

PATHÉ SPECIALS

Niet alleen film, maar ook de meest indrukwekkende opera's, theaterstukken, concerfilms en nog veel meer zie je bij Pathé.