BELEEF HET SAMEN MET PATHÉ

BELEEF HET NU SAMEN MET PATHÉ

Meer van Pathé

Go!Gaming

Laat je gaminghart sneller kloppen bij Go!Gaming en ontdek de nieuwste games voor PC, console of SIM racers.

X-CUBE

Escape room? Wat dacht je van interactieve escape experience? Daag 2 tot 6 vrienden uit en ontsnap binnen 30 of 60 minuten.

The(Any)Thing

Neem plaats in een privé zaal en kies zelf wat je kijkt, wanneer en met wie. Bij The(Any)thing draait alles om jou en jouw ultieme filmbeleving.

Borrel & Diner

Filmdiner

Dompel jezelf onder in het Pathé Filmdiner: heerlijk eten, drinken én je filmticket scoren voor een aantrekkelijke prijs.

Bar Abraham

Je favoriete film niet alleen kijken, maar hem ook proeven! In deze bar bij Koninklijk Theater Tuschinski zijn de cocktails geïnspireerd door films en gemaakt met Nederlandse ingrediënten!

Pathé Bar

Voor of na de film genieten van een heerlijk drankje of borrelhapje? Dat kan bij de Pathé Bar in Eindhoven.

Pathé Café

Van heerlijk ontbijtje tot gin tonics en speciaalbier. Het Pathé Café biedt de perfecte locatie in Den Haag om voor of na de film te genieten van wat lekkers.

Pathé Premium Belevingen

IMAX

Ga voor de ultieme filmbeleving in IMAX met grotere schermen, scherper beeld en harder geluid.

4DX

Bewegende stoelen, wind, regen, geuren en nog veel meer. In 4DX is jouw filmervaring niet langer beperkt tot het scherm.

Dolby Cinema

Dolby Cinema™ combineert de krachtigste beeld- en geluidstechnologie met een innovatief design, voor een onvergetelijke ervaring.

Dolby Atmos

Bij Dolby Atmos maakt elke speaker in de zaal afzonderlijk geluiden voor perfect surround sound geluid.

SCREENX

Niet één, niet twee, maar drie schermen! Met ScreenX ben je door film omgeven.

Specials & Events

PATHÉ EVENTS

Van Ladies Night tot Kleuterbios tot 50PLUS. Voor elke doelgroep is er een event dat speciaal op hun voorkeuren is afgestemd.

PATHÉ SPECIALS

Niet alleen film, maar ook de meest indrukwekkende opera's, theaterstukken, concerfilms en nog veel meer zie je bij Pathé.

}