GO!GAMING BIJ PATHÉ

✔ Game samen op de nieuwste consoles
✔ Ontdek de nieuwste games
✔ De eerste locaties zijn nu geopend

In samenwerking met H20 Esports Campus brengen we een volledig nieuw gaming concept naar de bioscoop. Go!Gaming zijn game locaties in onze Pathé bioscopen waar gamers, e-sporters en bezoekers samen kunnen gamen met de beste en nieuwste game consoles en pc’s.

De Go!Gaming locaties in de Pathé bioscopen zijn ideaal om elkaar te ontmoeten, samen te gamen, de strijd met elkaar aan te gaan of je skills te verbeteren met de juiste training van echte professionals.

 
Go!Gaming in Pathé Schouwburgplein, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Groningen, Pathé Nijmegen en Pathé Maastricht zijn nu geopend! Van Minecraft tot Fortnite en van Rocket League tot Sim Racing; op de ruim 40 game plekken kan je helemaal onderdompelen in de gamingwereld en de strijd aangaan met vrienden of andere gamers. De game-locatie is uitgerust met de allerbeste gear, waaronder 3080 RTX videokaarten, Playseat Gaming Chairs en PlayseatⓇ Raceseats. Ook zal Go!Gaming workshops, events en trainingen organiseren om gamers te helpen hun skills te verbeteren en om als ontmoetingsplek te fungeren. Reserveer via de onderstaande button.

 
BOEK JOUW GAMETIME