Pathé Utrecht Leidsche Rijn Utrecht

Extra informatie Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Alle Pathé en Euroscoop bioscopen zijn op besluit van de overheid gesloten. De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat altijd voorop, en daarom volgen wij altijd de richtlijnen van de overheid en RIVM. De sluiting van onze bioscopen geldt tot maandag 15 maart. Ga naar pathe.nl/corona voor meer informatie.

ANDERE BIOSCOPEN IN DE BUURT

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Bereikbaarheid
Auto
P-Pathé Vanaf 1 januari 2021 krijgt het terrein achter deze bioscoop een andere bestemming. Parkeren kan dan op het Berlijnplein of in een van de parkeergarages in de buurt. Helaas kunnen we dan parkeren niet meer gratis aanbieden.
Adres Berlijnplein 100, 3541 CM Utrecht
Tarief € 0,00

Parkeergarage Berlijnplein Parkeren in garage Berlijnplein kost na scannen van de inrijkaart €4 voor 4 u, daarna is dit €2,47 per uuur. De inrijkaart kan gescand worden bij de kassa van Pathé Utrecht Leidsche Rijn.
Adres Berlijnplein
Tarief € 2,47

Parkeergarage Leidsche Rijn Centrum Parkeren in garage Leidsche Rijn Centrum (Brusselplein) kost bij aankoop van een nasteekkaart €4 voor 4 uur, daarna is dit €2,50 per uur. De nasteekkaart is verkrijgbaar aan de kassa van Pathé Utrecht Leidsche Rijn.
Adres Grauwaardsingel 1a / Londenstraat 144 (bij entree rechts aanhouden, niet richting Jumbo garage)
Tarief € 2,50

OV
Trein en bus Er gaat 4x p/u een sprinter vanaf Centraal Station Utrecht naar station Leidsche Rijn (richting Woerden/Den Haag). De reistijd bedraagt 4 minuten. Vanaf station Leidsche Rijn is het slechts 4 minuten lopen naar Pathé. Wilt u met de bus reizen neem dan lijn 19 of 28 en stap uit bij halte Berlijnplein (tegenover entree Pathé Utrecht Leidsche Rijn) of station Leidsche Rijn Utrecht. U loopt in 4 minuten naar Pathé.
Openingstijden
zondag t/m donderdag 9:30 tot 22:30 uur
vrijdag & zaterdag 9:30 tot 0.00 uur.
Algemene informatie
Stoelen 1867
Grootste zaal Zaal 1: 660
Zalen 7
Rolstoelmogelijkheden Ja, neem hiervoor contact op met de Pathé Klantenservice via pathe.nl/klantenservice.