Pathé Utrecht Leidsche Rijn Utrecht

Extra informatie Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Zondag 15 maart is er een spoedoverleg tussen kabinet en zorgorganisaties geweest. Er is besloten dat alle bioscopen per direct worden gesloten voor bezoekers. Dit geldt voor heel Nederland tot 1 juni.
De (online) tickets die al aangekocht zijn voor de komende periode, worden geannuleerd en het aankoopbedrag hiervan zal worden teruggestort. Dit bedrag staat binnen drie werkdagen terug op rekening van de aankoop. 
Meer informatie is te vinden op www.pathe.nl/maatregelencoronavirus

ANDERE BIOSCOPEN IN DE BUURT

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Bereikbaarheid
Auto
P-Pathé Reis je met de auto? Dan kun je gratis bij ons parkeren op onze parkeerplaats. Gebruik het adres ‘Oude Vleutenseweg 33, Utrecht’ voor je routebeschrijving. Volg de borden "P-Pathé” om naar het parkeerterrein te rijden. Wanneer u als bioscoopbezoeker op ons eigen parkeerterrein met slagbomen parkeert, is parkeren in combinatie met een filmticket gratis. Niet-filmbezoekers betalen voor de eerste 4 uur €2,50 en daarna €0,25 per 10 minuten. Gebruik in een (ouder) navigatiesysteem het adres “Oude Vleutenseweg 33 Utrecht” of “Berlijnweg Utrecht” voor een routebeschrijving.
Adres Berlijnplein 100, 3541 CM Utrecht
Tarief € 0,00

OV
Trein en bus Er gaat 4x p/u een sprinter vanaf Centraal Station Utrecht naar station Leidsche Rijn (richting Woerden/Den Haag). De reistijd bedraagt 4 minuten. Vanaf station Leidsche Rijn is het slechts 4 minuten lopen naar Pathé. Wilt u met de bus reizen neem dan lijn 19 of 28 en stap uit bij halte Berlijnplein (tegenover entree Pathé Utrecht Leidsche Rijn) of station Leidsche Rijn Utrecht. U loopt in 4 minuten naar Pathé.
Openingstijden
zondag t/m donderdag 9:30 tot 22:30 uur
vrijdag & zaterdag 9:30 tot 0.30 uur.
Algemene informatie
Stoelen 1867
Grootste zaal Zaal 1: 660
Zalen 7
Rolstoelmogelijkheden Ja, neem hiervoor contact op met de Pathé Klantenservice via pathe.nl/klantenservice.