Pathé Utrecht Leidsche Rijn Utrecht

Extra informatie Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Reis je met de auto? Parkeren kan bij Parkeergarage Leidsche Rijn Centrum. Hiervoor is een kortingskaart verkrijgbaar bij de bioscoop, hiermee kan je 4 uur parkeren voor €4,-.

ANDERE BIOSCOPEN IN DE BUURT

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Bereikbaarheid
Auto
Parkeergarage Leidsche Rijn Centrum Parkeren in garage Leidsche Rijn Centrum is de eerste twee uur gratis. Daarna betaal je € 2,50 per uur. Je kunt bij de kassa in de bioscoop een nasteekkaart krijgen van € 4 voor 4 uur parkeren.
Adres Grauwaardsingel 1a / Londenstraat 144 (bij entree rechts aanhouden, niet richting Jumbo garage)
Tarief € 2,50

Parkeerplekken op Berlijnplein De parkeerplaatsen die voor het theater gelegen zijn, zijn eigendom van de gemeente. Je kan hier parkeren en betalen via een parkeer-app of bij één van de parkeerpalen rondom de parkeerplaatsen.
Adres Berlijnplein
Tarief € 3,22

P+R op Berlijnplein Parkeren op het Berlijnplein kan voor een regulier tarief van € 2,55. Bij de kassa van Pathé Utrecht Leidsche Rijn kun je je inrijkaart laten scannen. Je rekent dan € 5,50 af, waarmee je 4 uur lang kan parkeren. Let op: om gebruik te maken van deze actie, dien je bij het inrijden te vragen om een inrijkaart, en dus niet al te betalen met je pinpas/telefoon. Zonder inrijkaart is het niet mogelijk om gebruik te maken van de actie.
Adres Berlijnplein 14
Tarief € 2,55

OV
Trein en bus Als je liever met de trein naar Pathé Utrecht Leidsche Rijn komt, dan kun je (bijvoorbeeld via www.9292.nl) jouw reis plannen naar station Leidsche Rijn. Vanaf hier is het slechts 4 minuten lopen naar Pathé. Wil je met de bus reizen? Ook dan kun je uitstappen bij station Leidsche Rijn Utrecht óf bij de bushalte Berlijnplein (tegenover entree Pathé Utrecht Leidsche Rijn).
Openingstijden
zondag t/m donderdag 9:30 tot 22:30 uur
vrijdag & zaterdag 9:30 tot 0.00 uur.
Algemene informatie
Stoelen 1867
Grootste zaal Zaal 1: 660
Zalen 7
Rolstoelmogelijkheden Ja.