BELEEF HET SAMEN MET PATHÉ

friends friends

Een heerlijk avondje uit

Wil je maandelijks een structureel uitje met je vriendinnen plannen? Welkom bij de Pathé Ladies Night! Hét vriendinnenuitje dat je vaak al een maand vantevoren vast kunt zetten, waardoor je geen gedoe meer met agenda's hebt. En waarbij je elke editie een nieuwe film in voorpremière ziet.

  • Inclusief hapje & drankje in de zaal
  • Goed gevulde goodiebag
  • Leuke quiz met mooie prijzen
  • Welkomstdrankje: Gibson’s Pink Gin & Tonic

friends friends

Proost samen met Pathé

Maak je Ladies Night compleet met een verfrissende start! We verwelkomen je graag met een heerlijk drankje om je avond extra bijzonder te maken. Geniet van een verfijnde Gibson’s Pink Gin & Tonic, met een gebalanceerde smaak en zoete hints van aardbei en rozenblaadjes, voordat je je laat onderdompelen in de film. Liever geen alcohol? Dan staat er een alternatief voor je klaar. Proost op een avond vol plezier en entertainment samen met Pathé!

friends friends

Goed om te weten

Tijdens de Ladies Night vinden er verschillende activiteiten plaats. Deze starten een halfuur vóór aanvang van de film. Het zaalprogramma start op het tijdstip dat op je ticket staat vermeld. Houd er rekening mee dat het evenement iets langer kan duren dan de aangegeven eindtijd.

Altijd op de hoogte zijn van Pathé Ladies Night of andere voorstellingen waar je geïnteresseerd in bent? Klik op de button om je interesses aan te geven en je ontvangt automatisch de mails waar je je voor aanmeldt.  
 

Houd mij op de hoogte

WAT ZIT ER IN DE GOODIEBAG?

Na de Ladies Night ga je natuurlijk niet met lege handen naar huis! Ben je nieuwsgierig naar wat je in de goodiebag kunt verwachten? Dat vertellen we natuurlijk niet vooraf... Wat we wel kunnen verklappen, is dat je elke Ladies Night een kwalitatieve totebag ontvangt die goed gevuld is met variërende producten, diverse kortingsvouchers en toffe winacties.