GENIET VAN EEN DRANKJE OF BORRELHAPJE IN ONZE BAR

Wat is de Pathé Bar?

Wil je voor of na de film nog even genieten van een heerlijk drankje of borrelhapje? Dat kan nu bij de Pathé Bar in Eindhoven en Breda, of in Bar Abraham bij Koninklijk Theater Tuschinski!

BAR ABRAHAM

Bar Abraham is dé cocktail en borrelbar voor filmliefhebbers in Amsterdam! De cocktails zijn geïnspireerd door films en worden voornamelijk bereid met Nederlandse ingrediënten. Daarnaast serveert Bar Abraham mooie wijnen en hebben we een gevarieerde foodkaart met kleine gerechtjes om te delen.

Bezoek Bar Abraham in combinatie met een film in het prachtige Koninklijk Theater Tuschinski of kom gewoon eens langs voor een hapje en een drankje. Reserveren is niet nodig en helaas niet mogelijk bij Bar Abraham. Je bent van harte welkom om gewoon binnen te lopen en wij doen ons best om een plekje voor jullie te regelen. 


Menukaart Bar Abraham
Cocktailkaart Bar Abraham
 
Actuele films in Koninklijk Theater Tuschinski
image

Pathé bar Eindhoven

Voor de film even bijkletsen of erna de film nabespreken? Maak je filmavond compleet met een bezoek aan de gezellige Pathé bar in Eindhoven. Van een lekker biertje van de tap tot gin tonics en van bitterballen tot borrelarrangement. De bar is gevestigd op de vierde verdieping van de bioscoop met uitzicht over het centrum van Eindhoven. Bestel een drankje aan de bar, neem plaats aan een van de hoge tafels of gezellige zitjes.

Wist je dat je korting krijgt als je online alvast een borrelarrangement bestelt?

Reserveren bij Pathé bar Eindhoven
Actuele films bij Pathé Eindhoven
image

Pathé bar Breda

Even bijkletsen, iets te vieren of genieten van een lekker drankje en hapje voorafgaand of na de film? Maak je avond uit compleet met een bezoek aan de stijlvolle Pathé Bar bij Pathé Breda. De bar is gevestigd in de koepel op de tweede verdieping van de bioscoop. Bestel een drankje aan de bar, neem plaats op deze etage of zoek de sterren op in de vide bovenin de koepel.   

Actuele films bij Pathé Breda
image
}