Koninklijk Theater Tuschinski Amsterdam

Extra informatie Koninklijk Theater Tuschinski

Check voor toegang
De toegang tot de bioscoop voor jou en je medebezoekers zal alleen verleend worden op vertoon van een geldige QR-code uit de CoronaCheck app en vanaf 14 jaar in combinatie met een geldig ID (Paspoort, Identiteitskaart of Rijbewijs). Kinderen t/m 12 jaar worden niet gecontroleerd voor toegang tot de bioscoop. Voor meer informatie over de CoronaCheck app, ga naar: coronacheck.nl

We hanteren in de hele bioscoop 1,5 meter afstand. Dat houdt in dat er in de zaal altijd 1,5m afstand gehouden wordt tussen bezoekers uit verschillende gezelschappen. Ook moeten er weer mondkapjes gedragen worden wanneer je door de bioscoop loopt. 

Koninklijk Theater Tuschinski

Bereikbaarheid
Auto
APCOA Prins en Keizer Het tarief is € 6,00 per uur. Bij de bioscoop kun je een voordelige parkeerkaart kopen voor €10,00. Met deze parkeerkaart kun je drie uur parkeren. De kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de kassa’s in de foyer van Pathé Tuschinski. De kaarten zijn zogenaamde ‘nasteekkaarten’. Bij het afrekenen moet eerst de inrijkaart worden ingevoerd en vervolgens de kaart die Pathé verstrekt.
Adres Prinsengracht 927
Tarief € 6,00

Parkeergarage The Bank Het tarief is € 6,00 per uur. Bij de bioscoop kun je een gratis kortingskaart krijgen op vertoon van een filmticket. Met deze kortingskaart parkeer je het derde uur gratis.
Adres Amstelstraat 12
Tarief € 6,00

OV
Tram 4, 14
Openingstijden
dagelijks vanaf 09:30 uur
Algemene informatie
Stoelen 1431
Grootste zaal Zaal 1: 735 stoelen
Klimaatcontrole Ja
Zalen 6
Geluidssysteem Dolby Digital 7.1
Rolstoelmogelijkheden Ja