PITCHBLACK PLAYBACK: ALBUM LUISTERSESSIES IN HET DONKER

✓ Inclusief Pitchblack Playback oogmasker
✓ Geniet van je favoriete artiest, zonder dat anderen meezingen
✓ Surround sound voor een meeslepende luisterervaring
✓ Prikkelvrij: Geen telefoongebruik, gesprekken, laatkomers of lampen die je afleidenVan plot naar plaat! Pathé Sound Sessions presenteert... Pitchblack Playback: een reeks luistersessies die muziekliefhebbers uitnodigt om klassieke albums en nieuwe releases op een bijzondere manier te beleven, namelijk in onze bioscoopzalen.
Als muziekliefhebber, die zowel oude als nieuwe albums koestert, is Pitchblack Playback voor jou. Beleef je favoriete albums en exclusieve previews via ons krachtige bioscoopgeluidssysteem, in een omgeving zonder afleiding en andere prikkels.

Om ervoor te zorgen dat je je volledig kunt onderdompelen in de muziek, vinden de sessies plaats in het donker. Je zicht wordt beperkt, waardoor je gehoor wordt versterkt en de muziek nog intenser binnenkomt. Een beleving die je nog lang zal bijblijven.

Tijdens Pathé Sound Sessions gaan we van muziek luisteren naar muziek beleven. Sluit je ogen, ontdek nieuwe details en laat je volledig onderdompelen in een overweldigende sound beleving.

Dit evenement is niet verbonden aan de genoemde artiest of het bijbehorende label.

Altijd op de hoogte zijn van Pathé Sound Sessions of andere voorstellingen waar je geïnteresseerd in bent? Klik op de button om je interesses aan te geven en je ontvangt automatisch de mails waar je je voor aanmeldt.  
 
Houd mij op de hoogte
image