SCREENS EVERYWHERE

Niet één, niet twee, maar drie schermen! Met ScreenX ben je door film omgeven. Het verhaal komt van alle kanten, waardoor je er volledig in wordt gezogen. Er valt niet aan te ontsnappen.

Door de drie schermen breekt ScreenX het traditionele beeldformaat en word je compleet omgeven door de filmische wereld. Het beeld is breder dan je maximale gezichtsveld door het 270° panoramisch beeld, gecreëerd door twee extra schermen aan de zijkanten van het middelste scherm. Het is volledig ontworpen om je volledig onder te dompelen in de film, zodat je de film nóg intenser ervaart.  

Voor de zijschermen van ScreenX-films is natuurlijk extra filmmateriaal nodig. Films kunnen speciaal voor ScreenX worden geproduceerd tijdens de filmopnames, maar de extra beelden voor de zijschermen kunnen ook achteraf worden toegepast. Indien de ervaring van een filmscene wordt versterkt door extra beeld, worden de zijschermen gebruikt. Dit betekent dat de zijschermen tijdens een ScreenX-film niet constant filmbeeld vertonen.

ScreenX kun je beleven bij:
  • Pathé Spuimarkt Den Haag 
  • Pathé Amersfoort
Let op: ScreenX-films zijn in 2D. 
 
image

ScreenX vind je in deze bioscopen