Snel tickets kopen

School@pathe

School@pathe

Leerlingen onderdompelen in de veelzijdige wereld van film? School@Pathé geeft u de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de bioscoop. U kunt een bezoek brengen aan een film voor de fun of u kunt een film kiezen die tevens voorzien is van een lespakket. Deze lespakketten zijn vaak voor diverse vakken als Nederlands, vreemde talen, geschiedenis en CKV in te zetten. U bent op alle dagen van de week zowel in de ochtend als in de middag van harte welkom. Wij stemmen graag met u de datum en het tijdstip af.

Kosten

Voor scholen geldt een speciaal tarief en het is tevens mogelijk uw bioscoopbezoek te betalen met de cultuurkaart / het CJP pas tegoed.

Speciaal lesmateriaal over de geschiedenis van film

Speciaal voor groep 7 & 8 van het basisonderwijs is er speciaal lesmateriaal ontwikkeld over de geschiedenis van film. Dit is inclusief een digitale les en natuurlijk een docentenhandleiding. Klik op de button om te bestellen.


Bestellen

Met school naar fataal

Jongeren komen relatief veel in aanraking met zinloos geweld. De 19-jarige regisseur Jesse Bleekemolen maakte Fataal; een film over de rampzalige gevolgen hiervan. Leerlingen van middelbare scholen kunnen met korting naar deze film. Daarnaast is voor hen de Fataal Schooltour beschikbaar: een lesmodule met onder andere Q&A. Meer informatie of een voorstelling beoeken? Klik op de button hieronder.


Info & Bestellen

Funweken

Ga samen met uw klas of de gehele school een film kijken in één van onze 28 bioscopen. Er is volop keuze uit diverse films en Pathé biedt u deze tegen het speciale School@Pathe tarief. U bent zowel in de ochtend als in de middag van harte welkom! Houdt u onze site in de gaten voor specifieke films die we aanbieden tijdens de funweken voorafgaand aan de schoolvakanties alvast een heel klein tipje van de sluier. 

Actuele films Verwachte films Neem contact op

Contact

Voor meer informatie of voor het plaatsen van een reservering neem dan contact met ons op via School@Pathe.nl

Nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van School@Pathe? Meldt u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden