Zelf een leuke locatie in gedachten? Bekijk daar samen een film!

Vraag een voorstel aan
20
  • Bepaal zelf waar je film wilt kijken
  • Professioneel beeld & geluid
  • Ideaal als relatie- of bedrijfsuitje
1Ab17047 1Ef9 4708 8400 259B609dd1c9

Film kijken op locatie

Marktplein, park of balzaal: Pathé regelt dat je overal kwalitatief een film kan kijken

Buiten of binnen, Pathé heeft alle techniek, kennis en ervaring om jouw film op locatie een succes te maken. Buitenbios of pop-up bioscoop, wij nemen hem voor je mee naar een locatie die past bij jouw event. Laat de bioscoop naar jou toekomen in plaats van dat jij naar de bioscoop gaat. Pathé heeft de professionele middelen voor perfect beeld & geluid en kunnen je adviseren over de ruimte.

Vraag een voorstel aan

Popcorn Bak Medium

Buiten bioscoop

Zon onder? Film aan! Kijk een film op de mooiste buitenlocaties

Strand, park of plein, wij toveren de locatie om tot een prachtige buitenbioscoop. Geniet in sfeervolle omgeving van de film. De kwaliteit, het beeld en geluid kun je aan Pathé overlaten.

Bekijk de mogelijkheden

Pop-up bioscoop

Kijk een film in de kleinste mobiele bioscoop van Nederland

De Pathé Pop-Up Bioscoop staat mooi op ieder evenement, beurs of festival. Deze kleinste mobiele bioscoop van Nederland wordt compleet geplaatst op jouw locatie met 24 comfortabele bioscoopstoelen, een groot LED scherm van 4.00 x 2.50 meter en fantastisch geluid.

Bekijk de mogelijkheden
Pathé Pop Up Bioscoop

Veelgestelde vragen

Vanaf hoeveel personen kan ik een filmvoorstelling boeken?

Bedrijven en organisaties kunnen met elke groepsgrootte samen film kijken. Voor groepen tot 12 personen kun je dit zelf regelen via Pathé.nl. Wanneer de groep groter is, kun je via Pathé Business een aanvraag doen voor een film en Pathé bioscoop naar keuze. Je kunt met een grote groep zelfs een eigen bioscoopzaal afhuren.

Kan ik met school ook bij Pathé terecht?

Met ons programma Met School Naar Pathé bieden we speciale mogelijkheden voor basisscholen, middelbare scholen en hoger onderwijs. Zo kun je als schooluitje naar een film met een educatief onderwerp. Voor het hoger onderwijs (HBO en WO) bieden we de mogelijkheid om colleges in de bioscoopzaal te geven. Neem voor meer informatie of een reservering contact op met het Pathé Business team.

Kan ik een specifieke film aanvragen om samen te bekijken?

Ja, je kunt specifieke films aanvragen om samen te bekijken. Dit is wel afhankelijk van de beschikbaarheid en toestemming van filmdistributeurs. Pathé regelt dat je film klaarstaat in de door jou gekozen bioscoopzaal.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wat wil je doen?

Zie je een evenement bij Pathé wel zitten?

Klik op een van de onderstaande acties en we helpen je graag verder.

Logopathecontact3

Wij denken graag met je mee!

Wij zijn het team van Pathé Business. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen jouw evenement.

Neem contact op