Kijk samen een film op de rooftop van Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Vraag een voorstel aan
0T4A0554
  • 360 graden uitzicht over Utrecht
  • Sfeervolle aankleding
  • Combineer met BBQ of borrel
IMG 4089

Film op de rooftop

Kijk een film op de hoogste en leukste buitenlocatie van Utrecht

Kijk met je gasten een film in een prachtige setting. De rooftop van Pathé Utrecht Leidsche Rijn is een sfeervolle, bijzondere plek, met alle mogelijkheden voor een evenement om nooit te vergeten. Combineer het kijken van een film met een borrel, barbecue of andere catering naar keuze

Vraag een voorstel aan

Patheutrecht Dakterras1f

Specificaties

Het hoge gedeelte van de rooftop heeft 360 graden vrij zicht over Utrecht

De rooftop bestaat uit 2 hoogte niveaus: een laag gedeelte ’Dakterras’ en een hoog gedeelte ’Rooftop’. Daartussen bevindt zich een tribune met stoeltjes. Van mei tot en met september staat er een groot projectiescherm dat in de avond gebruikt kan worden voor buiten presentaties en open air filmvoorstellingen. Grenzend aan het dakterras is een comfortabele rooftop bar. Het dakterras is met trappen, een personenlift en een goederenlift te bereiken vanaf de begane grond van het theater. Het hoge gedeelte van de rooftop is een grote oppervlakte met 360 graden vrij zicht over Utrecht. De rooftop biedt allerlei mogelijkheden voor eigen creatieve evenement invulling, zoals (food) festivals, catwalks, open air show rooms, feesten en actieve werkvormen. Op de rooftop kunnen groepen tot 350 personen ontvangen worden.

Veelgestelde vragen

Vanaf hoeveel personen kan ik een filmvoorstelling boeken?

Bedrijven en organisaties kunnen met elke groepsgrootte samen film kijken. Voor groepen tot 12 personen kun je dit zelf regelen via Pathé.nl. Wanneer de groep groter is, kun je via Pathé Business een aanvraag doen voor een film en Pathé bioscoop naar keuze. Je kunt met een grote groep zelfs een eigen bioscoopzaal afhuren.

Kan ik met school ook bij Pathé terecht?

Met ons programma Met School Naar Pathé bieden we speciale mogelijkheden voor basisscholen, middelbare scholen en hoger onderwijs. Zo kun je als schooluitje naar een film met een educatief onderwerp. Voor het hoger onderwijs (HBO en WO) bieden we de mogelijkheid om colleges in de bioscoopzaal te geven. Neem voor meer informatie of een reservering contact op met het Pathé Business team.

Kan ik een specifieke film aanvragen om samen te bekijken?

Ja, je kunt specifieke films aanvragen om samen te bekijken. Dit is wel afhankelijk van de beschikbaarheid en toestemming van filmdistributeurs. Pathé regelt dat je film klaarstaat in de door jou gekozen bioscoopzaal.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wat wil je doen?

Zie je een evenement bij Pathé wel zitten?

Klik op een van de onderstaande acties en we helpen je graag verder.

Logopathecontact3

Wij denken graag met je mee!

Wij zijn het team van Pathé Business. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen jouw evenement.

Neem contact op