Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

CineMec Utrecht Leidsche Rijn Utrecht

ANDERE BIOSCOPEN IN DE BUURT

CineMec Utrecht Leidsche Rijn

Bereikbaarheid
Auto
P-Cinemec Volg de borden "P-CineMec of Pathé” om naar het parkeerterrein te rijden. Wanneer u als bioscoopbezoeker op ons eigen parkeerterrein met slagbomen parkeert, is parkeren in combinatie met een filmticket gratis. Op het Berlijnplein is het betaald parkeren. U kunt vanaf het Berlijnplein naar ons eigen parkeerterrein rijden via een tijdelijke weg. Komt u vanuit Utrecht vanaf de gele brug? Houdt dan links aan, sla bij de kruising rechtsaf, sla nogmaals rechtsaf op de volgende kruising, volg de weg en rijdt onder de spoorbrug door. U rijdt nu recht op de parkeerplaats af.
Adres Berlijnplein 100, 3541 CM Utrecht
Tarief € 3,50

OV
Trein en bus Er gaat 4x p/u een sprinter vanaf Centraal Station Utrecht naar station Leidsche Rijn (richting Woerden/Den Haag). De reistijd bedraagt 4 minuten. Vanaf station Leidsche Rijn is het slechts 4 minuten lopen naar CineMec. Wilt u met de bus reizen neem dan lijn 19 of 28 en stap uit bij halte Berlijnplein (tegenover entree CineMec) of station Leidsche Rijn Utrecht. U loopt in 4 minuten naar CineMec.
Openingstijden
zondag t/m donderdag 9:30 tot 22:30 uur
vrijdag & zaterdag 9:30 tot 0.30 uur.