Tot 09:00 uur wordt er technisch onderhoud uitgevoerd waardoor het niet mogelijk is om via de website en Pathé APP tickets te kopen. Om 09:00 uur gaat de rode loper weer uit en ben je als eerste aan de beurt. Excuses voor het ongemak.

Extra informatie Pathé Amersfoort

Deze bioscoop is pin only.

Films bij Pathé Amersfoort

Pathé Amersfoort

Bereikbaarheid
Auto
Parkeergarage Eemplein Het reguliere tarief is € 1,- per 20 minuten. Het maximale dagtarief van Parkeergarage Eemplein is € 12,50. Bij de bioscoop kun je bij de uitgang zelf je parkeerkaart scannen, zodat je 3,5 uur kunt parkeren voor € 8,00.
  Mindervalide parkeerplekken De dichtstbijzijnde mindervalide parkeerplaats vind je op de Eemlaan ter hoogte van nummer 22.

 

Adres Eemlaan 21
Tarief € 8,00

OV
Trein & bus Als je met het openbaar vervoer naar Pathé Amersfoort komt, dan kun je (bijvoorbeeld via www.9292.nl) jouw reis plannen naar de dichtstbijzijnde bushalte Eemplein of bus- en treinstation Amersfoort (12 minuten lopen).
Openingstijden
Openingstijden De bioscoop opent 15 minuten voor aanvang van de eerste voorstelling en sluit 10 minuten na de start van de laatste voorstelling.
Algemene informatie
Stoelen 1754
Grootste zaal Zaal 1: 421 stoelen
Klimaatcontrole Ja
Zalen 8
Geluidssysteem Dolby Digital 7.1
Ondersteuning Rolstoelmogelijkheden: Alle zalen zijn rolstoeltoegankelijk en gelijkvloers (via lift) te bereiken. Mindervalide toilet aanwezig.
Auditieve en visuele ondersteuning: door middel van Subcatch & Earcatch.
Gevonden voorwerpen: Binnen 48 uur worden gevonden voorwerpen op ILost.co gezet.
Overlast SMS code: SMS 'AMER' 'zaalnummer' 'reden voor melding' naar 3669.