MAAK KANS OP EEN FIGURANTENROL


Als Pathé All Stars member kun jij aanwezig zijn bij de chicste, de spectaculairste en de meest gewilde premières en rode loper events bij Pathé!

Met Pathé All Stars ben jij de ster. Je spaart niet alleen voor mooie kortingen en leuke extra's, je maakt ook nog eens kans op kaarten voor exclusieve evenementen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een première met al je favoriete BN'ers, toegang tot speciale screenings en zelfs reisjes naar het buitenland?
 

Maak kans op een figurantenrol!

Lights, camera, action! Zou jij het leuk vinden om een hele dag te figureren in dé nieuwe rom-com van Johan Nijenhuis, Zwanger & Co? Dat komt goed uit, want als All Stars member maakt je kans op een figurantenrol! 

De opnames vinden plaats op een nog nader te bepalen dag in de komende drie weken, in omgeving Amsterdam. Uiteraard zijn de opnames geheel in lijn met de RIVM-richtlijnen. 

Ben jij tussen de 18 en 55 jaar? En lijkt het je geweldig om te figureren in een film waar o.a. Waldemar Torenstra en Lieke van Lexmond in spelen? Geef je dan direct op en wie weet sta jij binnenkort op de set van Zwanger & Co. 
 

Voor deze actie gelden onze algemene actievoorwaarden. Meedoen is mogelijk t/m zondag 27 september. Indien je geselecteerd bent ontvang je persoonlijk bericht.  
[image]

FOTO'S VAN DE EERSTE ALL STARS NIGHT - 3 OKTOBER 2019

Nog geen Pathé All Stars member?

Klik hier om nu member te worden!