Pathé De Munt vernieuwt!

Geheel nieuwe bioscoop

Pathé de Munt werd geopend op 16 november 2000. De bioscoop telde destijds 2.415 stoelen verdeeld over 13 zalen. In 2018 heeft Pathé de 13 zalen voorzien van een make-over: De bioscoopzalen zijn voorzien van nieuwe LED verlichting, een nieuwe tribune opbouw waardoor met goede zichtlijnen en veel beenruimte en nieuwe zwarte wanden. Tevens zijn de oude (klap)stoelen vervangen door 1.828 ruime moderne fauteuils met veel beenruimte. Ondertussen worden de publieke ruimtes verbouwd. Eind 2019 is de renovatie afgerond en zijn alle zalen en foyers volledige vernieuwd en is Pathé de Munt een geheel nieuwe bioscoop.
[image]
[image]

Fasering verbouwing

De verbouwing van de publieksruimtes zal gefaseerd plaatsvinden en naar verwachting zal de verbouwing in het najaar rond de herfstvakantie afgerond zijn. Tijdens de renovatie zijn de openingstijden gewijzigd om overlast voor onze bezoekers te voorkomen. Omdat we onze trouwe bezoekers niet teleur willen stellen zijn we doordeweeks vanaf 15.00 uur geopend volgens de reguliere programmering. In het weekend en op officiële feestdagen is Pathé de Munt de hele dag geopend. De exacte speeltijden vind je terug op onze website.
 

Geheel nieuw Food & Beverage concept

De vernieuwde bioscoop zal worden voorzien van een geheel nieuw Food & Beverage concept dat geheel aansluit bij de wensen van de bezoekers. Na de zomer ontvangen wij je graag in onze vernieuwde F&B area.
Zien we je snel bij Pathé De Munt?

Tickets voor Pathe de Munt