De feestelijke première van Hors Normes tijdens Tapis Rouge


Op 30 oktober is de openingsavond van het nieuwe Franse filmfestival TAPIS ROUGE.  TAPIS ROUGE is een Frans Filmfestival in 2019 opgezet op initiatief van de stichting l’Échappée Belle, en wordt georganiseerd met de Alliance Française Amsterdam, in nauwe samenwerking met filmdistributeur Cinéart Nederland. Het festival presenteert in samenwerking met haar mediapartner het magazine LEVEN IN FRANKRIJK de Nederlandse première van HORS NORMES in Pathé Tuschinski. 

Hors normes (The Specials) is de nieuwe film van de makers van Intouchables Eric Toledano en Olivier Nakache, met hoofdrollen voor Vincent Cassel (Black Swan, La Haine) en Reda Kateb. Bruno en Malik leiden jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van kinderen met autisme.

Jij kunt aanwezig zijn bij de feestelijke première van Hors Normes op 30 oktober in Pathé Tuschinski. Voor de première word je ontvangen met een welkomstcocktail en er is een speciaal programma! Daarnaast zullen makers Eric Toledano & Olivier Nakache ook aanwezig zijn.

Abonnees van het magazine LEVEN IN FRANKRIJK ontvangen met een speciale voucher 20% korting op de normale ticketprijs.

Daarnaast zie je in enkele Pathé bioscopen in samenwerking met Tapis Rouge eenmalig de exclusieve voorpremière van La Belle Époque.
[image]