Music

Pathé Music

Music

‘s Werelds grootste artiesten en bands op het witte doek

Met Pathé Music is het net alsof je vooraan staat bij de concerten van ’s werelds grootste artiesten. Geniet in de bioscoop van diverse spetterende optredens in High Definition!

Houd mij op de hoogte
Met Mijn Pathé-account kunt u zich inschrijven voor mails over Pathé Music of andere voorstellingen waar u geïnteresseerd in bent. Klik op de button om uw interesses aan te geven en u ontvangt automatisch de mails waar u zich voor aanmeldt.

Houd mij op de hoogte

Khalid: Free Spirit

Multi-platina superster Khalid viert de release van zijn tweede album "Free Spirit" met een speciaal one-night-fanevenement inclusief bijbehorende korte film, ook getiteld "Free Spirit", gevolgd door een exclusieve vroege luisterervaring van het album.

Koop tickets voor 03 april

Take That - Greatest Hits (live)

Take That en maak je klaar voor een feestje! Gary, Mark en Howard brengen hun 2019 Greatest Hits-tour eenmalig naar het grote scherm op zaterdag 8 juni! Dus gooi die handen maar vast in de lucht, dit wordt een feestje om nooit te vergeten!

Koop tickets voor 08 juni

Andre Rieu - Maastrichtconcert 2019: Shall We Dance?

Zaterdag 27 juli en zondag 28 juli is André Rieu's onvergetelijke Maastricht concert "Shall We Dance" te zien bij Pathé op het grote doek. Geniet van dit spectaculaire concert, kijk mee achter de schermen, wordt verrast met een exclusief interview met André en vele speciale verrassingen.

Tijden en tickets