Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé Music

Pathé Music

Pathé Music

‘s Werelds grootste artiesten en bands op het witte doek.

Met Pathé Music is het net alsof je vooraan staat bij de concerten van ’s werelds grootste artiesten. Geniet in de bioscoop van diverse spetterende optredens in High Definition!
 

The Beatles: Eight Days a Week

In The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years, gaat de Oscar winnende regisseur Ron Howard (A Beautiful Mind, Apollo 13) op ontdekkingsreis naar de live-optredens van de groep.

Klik op een stad voor tijden en tickets

The Rolling Stones: Havana Moon

Aanschouw bij Pathé het historische - once in a lifetime - concert van de legendarische band The Rolling Stones in Havana, Cuba.

Koop tickets voor 02 november

Mumford & Sons: Dust and Thunder

Mumford & Sons: Dust and Thunder laat je genieten van een bijzonder concert van de Britse band Mumford & Sons, speciaal gefilmd voor de bioscoop in Zuid-Afrika.

Koop tickets voor 08 november

André Rieu: Kerst met André

André Rieu en zijn welbekende Johann Strauss orkest spelen tijdens een speciaal kerstoptreden diverse feestelijke nummers, zoals Hallelujah, Jingle Bells en White Christmas. Vier de Kerst met André!

Tijden en tickets

Nick Cave: One More Time with Feeling

De Australische post punk einzelgänger Nick Cave introduceert zijn zestiende album met The Bad Seeds op unieke wijze in de bioscoop. Op donderdag 1 december encore voorstellingen: de laatste kans deze film in de bios te zien!

Koop tickets voor 01 december