VIER SINTERKLAAS BIJ PATHÉ!

 

Zie ginds komt de Stoomboot uit Spanje weer aan...

Met wel drie Sinterklaasfilms én een theatervoorstelling belooft het een onvergetelijk jaar te worden voor Sinterklaas! Ga mee op reis met de Club van Sinterklaas in De Club van Sinterklaas film: de Gestrande Stoomboot, zie hoe Sinterklaas en piraten de krachten bundelen in Sint Ahoy! en help pakjesavond te redden in De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond.

Dit is nog niet alles, want je kan Sinterklaas en de Pieten ook live zien tijdens de voorstelling Sinterklaas en het Snoepjesmysterie. Help Sint en Piet om het grote Sinterklaasfeest te redden tijdens deze interactieve show! Sinterklaas en het Snoepjesmysterie is te zien in de theaters van Ede, Helmond, Nijmegen, Schiedam en Tilburg. 
 

Sinterklaasweekend

Op 2 en 3 december vier je Sinterklaas vlak voor Pakjesavond in extra feestelijke sferen bij Pathé. Je hebt de keuze uit maar liefst 3 sinterklaasfilms en kunt rekenen op een warm welkom met nog veel meer leuke verrassingen. Tickets zijn nu te koop!
 

Stichting Jarige Job

Onze partner Stichting Jarige Job speelt een rol in De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond. En dat vinden we bij Pathé heel gaaf. In de film staat het thema ‘verjaardag’ centraal en daarmee wordt bewustwording gecreëerd voor het doel van Stichting Jarige Job. Jarige Job zorgt ervoor dat kinderen die in armoede opgroeien toch hun verjaardag kunnen vieren door het geven van een verjaardagsbox waar alles inzit om een feestelijke verjaardag te vieren, thuis én op school.
 
Wij werken al sinds 2021 samen met Jarige Job. Zo wordt een derde van de opbrengst van de ingezamelde PET-flesjes en blikjes bij Pathé gedoneerd aan deze mooie stichting. Hiermee is in twee jaar tijd al ruim €250.000,- euro gedoneerd aan Jarige Job. En dit najaar gaan 36.000 Pathé bioscoopvouchers mee in de verjaardagsboxen voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar, zodat zij samen met hun familie De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond kunnen zien in de bioscoop. Zo kan elk kind genieten van een avondje uit bij Pathé!