Ouderwets genieten van de beste films


Pathé Selected is ouderwets genieten van film! Elke week worden er op maandag, woensdag en donderdag om 14:00 speciaal geselecteerde films vertoond. Zo geniet je van de mooiste films, zonder last te hebben van de drukte bij avond- en weekendvoorstellingen. Daarnaast ontvang je een hapje en drankje, zoals een biertje, wijntje, koffie of thee en een muffin of lekkere nootjes. Deze voorstellingen zijn popcorn vrij. De inloop start om 13:30; zo kun je nog rustig van je hapje en drankje genieten. 

Elke maand staat er een mooie selectie van kwalitatieve films voor je klaar.

Als Pathé Unlimited abonnee kun je ook naar speciale programmeringen zoals Pathé Selected. Voor Unlimited abonnees is het mogelijk om een ticket in de bioscoop op te halen. De prijzen zijn 1,50 per kaartje voor Gold abonnees en 3,- per kaartje voor reguliere abonnees.

Altijd op de hoogte zijn van de Pathé Selected of andere voorstellingen waarin je geïnteresseerd bent? Klik op de button om je interesses aan te geven in je Mijn Pathé account. Na het opslaan van je interesses ontvang je automatisch de mails waarvoor jij je aanmeldt.  
 
Houd mij op de hoogte