Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

De Kleine Vampier
Release: 4 oktober 2017

De Kleine Vampier

De Kleine Vampier

De Kleine Vampier – Een vriendschap die de wereld op zijn kop zet!

Anton houdt van griezelen en verslindt boeken over vampiers. Hij weet alles over deze wezens met hun witte gezichten, rode ogen en scherpe hoektanden. Als hij er onverwacht één tegenkomt, is deze toch heel anders dan hij dacht en maakt zijn angst al gauw plaats voor nieuwsgierigheid.

De kleine vampier Rudolph is namelijk stoer, aardig en vooral ongevaarlijk. Samen met Anton vliegt hij erop uit om zijn hele vampierfamilie te redden uit de handen van de vampierjagers. Het wordt een avontuur vol actie, rondvliegende koeien en het meest betoverende vampierzusje van het heelal; een avontuur om in te bijten!

De Kleine Vampier is de allereerste Nederlandse 3D-animatiefilm. Met stemmen van o.a. Buddy Vedder en Britt Scholte.

Speciale voorpremière

Tijdens de exclusieve voorpremière van De Kleine Vampier bij Pathé Arena op zondag 17 september, zijn Buddy Vedder en Britt Scholte aanwezig! Zij hebben de stemmen ingesproken voor deze film. Daarnaast zie je de film als eerste in Nederland.

 Tijden en Tickets - Kies een stad

Zo 17 sep
10:40 3D Voorpremière
Pathé Arena

Van 10:40 tot 12:25

Nederlands

Voorpremière

3D 

later

Tickets nieuwe speelweek

De speelweek van films bij de bioscopen van Pathé loopt van donderdag tot en met woensdag. Op elke maandag wordt het programma van de nieuwe speelweek geprogrammeerd. Het volledige programma van de nieuwe speelweek (vanaf elke donderdag) is vaak vanaf maandagavond verkrijgbaar.

Posters

Foto's