Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

The Revenant
Release: 28 januari 2016

The Revenant

The Revenant
 • Tijdsduur 156 minuten
 • Taalversie Engels, Nederlands ondertiteld
 • Projectie 2D
 • Genre Avontuur Drama
 • Kijkwijzer
  • Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
  • Grof taalgebruik
  • Geweld

The Revenant is een episch avontuur van één man over overleven en de buitengewone kracht van de menselijke geest.

Leonardo DiCaprio heeft voor zijn rol in The Revenant de Oscar gewonnen in de categorie Beste Acteur. Iñárritu wint het beeldje in de categorie Beste Regie.

Diep in de Amerikaanse wildernis wordt jager Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) voor dood achtergelaten door John Fitzgerald (Tom Hardy), een onbetrouwbaar lid van zijn gezelschap. Met alleen zijn wil als wapen, begint Glass aan een meedogenloze missie.

Hij moet zich een weg zien te banen door een levensgevaarlijke omgeving, en een strenge winter en onderling strijdende stammen overleven om wraak te kunnen nemen op Fitzgerald.

Geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. De film is geregisseerd en deels geschreven door de vermaarde filmmaker en Oscar®winnaar Alejandro González Iñárritu (Birdman, Babel).

 Tijden en Tickets - Kies een stad

Za 22 jul
22:00 Rooftop Cinema
CineMec Utrecht

Van 22:00 tot 00:46

Engels, Nederlands ondertiteld

Rooftop Cinema

Vr 28 jul
22:00 Rooftop Cinema
CineMec Utrecht

Van 22:00 tot 00:46

Engels, Nederlands ondertiteld

Rooftop Cinema

later

Tickets nieuwe speelweek

De speelweek van films bij de bioscopen van Pathé loopt van donderdag tot en met woensdag. Op elke maandag wordt het programma van de nieuwe speelweek geprogrammeerd. Het volledige programma van de nieuwe speelweek (vanaf elke donderdag) is vaak vanaf maandagavond verkrijgbaar.

Posters