Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Batman V Superman: Dawn of Justice
Release: 24 maart 2016

Batman V Superman: Dawn of Justice

Batman V Superman: Dawn of Justice

Regisseur Zack Snyder brengt Oscar-winnaar Ben Affleck als Batman/Bruce Wayne en Henry Cavill als Superman/Clark Kent voor het eerst samen op het grote scherm in de bioscoopfilm Batman v Superman: Dawn of Justice.

Bezorgd om de ongecontroleerde acties van een bijna tot god verheven superheld, neemt Gotham City’s eigen krachtige en verontruste burger het op tegen de meest gerespecteerde, hedendaagse redder van Metropolis. Ondertussen worstelt de wereld met de vraag welke held het werkelijk nodig heeft. En terwijl Batman en Superman tegen elkaar strijden, verschijnt er al snel een nieuwe bedreiging die de mensheid in groter gevaar zal brengen dan ooit tevoren.

Batman v Superman: Dawn of Justice is geregisseerd door Zack Snyder, met steracteurs als Oscar®- genomineerde Amy Adams (American Hustle, Man of Steel) als Lois Lane, Jesse Eisenberg (The Social Network) als Lex Luthor, Diane Lane (Unfaithful, Man of Steel) als Martha Kent en Laurence Fishburne (What’s Love Got to Do with It, Man of Steel) als Perry White. Oscar®- winnaars Jeremy Irons (Reversal of Fortune) als Alfred, Holly Hunter (The Piano) als Senator Finch en Gal Gadot (Fast and Furious films) als Wonder Woman/Diana Prince.

Foto's