Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Dead Man Down
Dead Man Down
Loading the player...

Dead Man Down

Release: 4 april 2013
Dead Man Down

Het leven van Victor staat volledig op zijn kop als er geheel onverwachts een aanslag op zijn gezin plaatsvindt

Zijn vrouw en dochter overleven het niet en Victor jaagt vanaf die dag op de daders. Niet geheel door toeval komt Victor in contact met de criminele Alphonse (Terence Howard). Ondertussen komt Victor ook in contact met zijn mysterieuze Franse overbuurvrouw Beatrice (Noomi Rapace), een slachtoffer van een auto-ongeluk die haar woede hierover nog geen plek heeft kunnen geven.

Het nieuwe criminele leven van Victor en de wraakzucht van zowel Victor als Beatrice, brengt de twee dichter bij elkaar. Hun relatie ontwikkeld zich in een brute vergeldingsmissie waarbij niemand gespaard wordt.

Kijk bij Pathé Thuis

Pathé Publiek 1 ratings ›

5 van de 5 sterren
 • Genre: Actie, Misdaad, Thriller
 • Duur: 117 minuten
 • Regisseur: Niels Arden Oplev
 • Kijkwijzer: Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
  Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
  Grof taalgebruik
  Grof taalgebruik
  Geweld
  Geweld