Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Dark Skies
Dark Skies
Loading the player...

Dark Skies

Release: 21 maart 2013
Dark Skies

In deze doodenge film proberen Lacey (Keri Russel) en Daniël Barret (Josh Hamilton) hun kinderen te beschermen tegen een reeks zeer verontrustende en vreemde gebeurtenissen

Wanneer een buitenaards wezen, dat zich voordoet als mens, het heeft gemunt op de ooit zo gelukkige familie Barret, is het hel op aarde. In Dark Skies wordt het leven van Lacey (Keri Russel) en Daniël Barret (Josh Hamilton) en hun kinderen op zijn kop gezet als er steeds meer vreemde dingen plaatsvinden en het gezin rare aandoeningen krijgt. Een buitenaards wezen lijkt achter de onverklaarbare gebeurtenissen te zitten.

Omdat niemand hen wilt geloven moeten ze noodgedwongen in actie komen om zichzelf te redden van de wezens die langzaam bezit proberen te nemen van de kinderen.

Kijk bij Pathé Thuis
 • Genre: Horror, Thriller
 • Duur: 95 minuten
 • Regisseur: Scott Charles Stewart
 • Kijkwijzer: Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
  Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
  Angst
  Angst
  Grof taalgebruik
  Grof taalgebruik
  Geweld
  Geweld