Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

L'Ecume des Jours
L'Ecume des Jours
Loading the player...

L'Ecume des Jours

Release: 23 mei 2013
L'Ecume des Jours

L'écume des jours is het surrealistische en poëtische verhaal van de vindingrijke idealist Colin

In zijn eclectische huis in een magisch-realistisch Parijs wordt hij omgeven door gekke uitvindingen en het goede gezelschap van zijn beste vrienden Nicolas en Chick. Het enige dat nog mist is een grote liefde. Maar dan ontmoet hij Chloé, een jonge vrouw die voor hem de incarnatie van een blues van Duke Ellington is.

Een spectaculaire bruiloft volgt, maar het huwelijk wordt al snel verstoord wanneer Chloé ziek wordt van een waterlelie in haar long. Colin doet er alles aan om Chloé zo goed mogelijk te verzorgen, maar krijgt steeds moeilijkere en absurdere uitdagingen te verduren. Terwijl de bloem verder groeit, wordt Chloé steeds zieker. Hun appartement raakt meer en meer in verval en hun vriendengroep valt uiteen, daarmee lijkt de situatie steeds minder houdbaar.

Kijk bij Pathé Thuis

Pathé Publiek 1 ratings ›

1 van de 5 sterren
 • Genre: Drama, PAC
 • Duur: 125 minuten
 • Regisseur: Michel Gondry
 • Kijkwijzer: Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
  Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
  Geweld
  Geweld
 • Special: PAC