Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Valentino
Valentino
Loading the player...

Valentino

Release: 21 maart 2013
Valentino

Valentino is een succesvolle Maserati-verkoper en heeft een relatie met Monique, de dochter van zijn baas. Hij staat op het punt promotie te maken en met zijn grote liefde te trouwen. Maar Valentino heeft één probleem; hij is geen Italiaan!

Dino is een succes, een levensgenieter die met twee benen in het moderne leven staat. Bij Dino gaat altijd alles ‘tutto liscio’: alles gladjes.

Maar.. Dino heeft een geheim. Eens in de zoveel tijd pakt hij alles in, neemt een paar dagen vrij en vertrekt. Want Dino moet naar huis, zijn familie zien, even terug op honk. Alleen, die familie woont niet in Italie. Nee, die woont ergens in Rotterdam. Een leuke familie: altijd gezellig samen, beetje kletsen, beetje eten, beetje kibbelen. Maar deep down zit het goed. Alleen, niet voor Dino, want zijn familie is niet Italiaans, maar Marokkaans.

Kijk bij Pathé Thuis

Pathé Publiek 1 ratings ›

4 van de 5 sterren
 • Genre: Comedy, Nederlands, Romantiek
 • Duur: 89 minuten
 • Regisseur: Remy van Heugten
 • Taalversie: Nederlands
 • Kijkwijzer: Mogelijk schadelijk tot 6 jaar
  Mogelijk schadelijk tot 6 jaar
  Grof taalgebruik
  Grof taalgebruik
  Geweld
  Geweld