Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

OZ: The Great and Powerful
OZ: The Great and Powerful
Loading the player...

OZ: The Great and Powerful

Release: 14 maart 2013
OZ: The Great and Powerful

Oscar Diggs (James Franco), een niet al te bekende tovenaar met dubieuze bedoelingen, wordt uit het stoffige Kansas gehaald en naar het levendige Land van Oz gebracht. Hij denkt dat hij de hoofdprijs heeft gewonnen

Roem en rijkdom komen hem tegemoet, totdat hij drie heksen tegenkomt, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) en Glinda (Michelle Williams). Ze zijn er niet van overtuigd dat hij de grote tovenaar is waar iedereen op heeft zitten wachten. Met tegenzin wordt hij in de grote problemen van het Land van Oz en haar bewoners meegesleurd.

Oscar moet er achter zien te komen wie goed en wie slecht is voordat het te laat is. Hij gebruikt zijn magische krachten met behulp van illusie en creativiteit en verandert zichzelf zo in de grote en krachtige tovenaar van Oz. Tegelijkertijd probeert hij ook een beter persoon te worden.

Kijk bij Pathé Thuis

Pathé Publiek 3 ratings ›

3,3 van de 5 sterren
  • Genre: Actie, Avontuur, Fantasy
  • Duur: 130 minuten
  • Regisseur: Sam Raimi
  • Kijkwijzer: Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
    Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
    Geweld
    Geweld