Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Resident Evil: Retribution
Resident Evil: Retribution
Loading the player...

Resident Evil: Retribution

Release: 2012
Resident Evil: Retribution

De succesvolle filmfranchise die wereldwijd bijna 700 miljoen dollar opleverde door de populaire videospellen, Resident Evil, is terug met het langverwachte vijfde deel, Resident Evil: Retribution

Het dodelijke T-virus van de Umbrella Corporation gaat door met het verwoesten van de aarde en transformeert de bevolking in legioenen van vleesetende Ondoden. De laatste en enige hoop van de mensheid Alice (Milla Jovovich) ontwaakt in het hart van Umbrella’s meest clandestiene operationele afdeling en onthult meer van haar mysterieuze verleden als ze steeds verder graaft in het complex.

Zonder een veilige haven gaat Alice door met haar jacht op degene die verantwoordelijk is voor de uitbraak; een achtervolging die haar van Tokyo tot New York, Washington, DC en Moskou brengt met ... Lees meer

Dit is een archief film

Pathé Publiek 1 ratings ›

5 van de 5 sterren
 • Genre: Actie, Horror
 • Duur: 95 minuten
 • Regisseur: Paul W.S. Anderson
 • Kijkwijzer: Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
  Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
  Grof taalgebruik
  Grof taalgebruik
  Geweld
  Geweld
 • 2D, 3D