Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Chasing Mavericks
Chasing Mavericks
Loading the player...

Chasing Mavericks

Release: 25 oktober 2012
Chasing Mavericks

Mavericks vertelt het waargebeurde verhaal van de jonge surfheld Jay Moriarity. Hij wilde als jongste persoon ooit de huizenhoge Mavericks golven van het surfparadijs Californië bedwingen

Surflegende Frosty (Butler) zegt met enige tegenzin toe om de jonge surfer Jay alle ‘ins en outs’ van het surfen te leren. Terwijl Jay tijdens het uitputtende trainingsregime van Frosty wordt klaargestoomd voor de hoogste golven, groeit de band tussen de jongen en zijn mentor. Beiden putten hieruit de kracht om met hun dagelijkse problemen om te gaan. Frosty leert om een betere vader voor zijn kinderen te zijn en Jay krijgt de steun die hij thuis mist.

Als Jay eindelijk de levensgevaarlijke golven van Mavericks in peddelt, worden alle voorbereidingen door de torenhoge muur van water weggespoeld en kan Frosty alleen maar bidden voor een goede afloop.

Kijk bij Pathé Thuis
 • Genre: Drama
 • Duur: 115 minuten
 • Regisseur: Curtis Hanson
 • Kijkwijzer: Mogelijk schadelijk tot 6 jaar
  Mogelijk schadelijk tot 6 jaar
  Grof taalgebruik
  Grof taalgebruik
  Geweld
  Geweld