Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Piranha 3DD
Piranha 3DD
Loading the player...

Piranha 3DD

Release: 14 juni 2012
Piranha 3DD

Na hun Spring Break ‘maaltijd’ uit de succesvolle horrorfilm Piranha 3D, zwemmen de bloeddorstige piranha’s voor hun volgende hapje door naar zwempark Big Wet, waar vele sexy jongeren zich verzamelen om flink te feesten

Op zoek naar plezier, drank en mooie lijven krijgen deze jongens en meiden echter te maken met een zeer lastige opgave: uit de kaken blijven van de meest hapgrage killer-piranha’s ooit!

Met in de hoofdrollen opnieuw Christopher Lloyd en Ving Rhames, aangevuld met ‘vers bloed’ David Hasselhoff, Gary Busey en Esquire Magazine’s ‘2011 Sexiest Woman Alive’ Katrina Bowden, belooft Piranha 3DD weer een groot bloederig 3D-festijn te worden!

Kijk bij Pathé Thuis

Pathé Publiek 2 ratings ›

4 van de 5 sterren
 • Genre: Comedy, Horror
 • Duur: 90 minuten
 • Regisseur: John Gulager
 • Kijkwijzer: Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
  Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
  Seks
  Seks
  Grof taalgebruik
  Grof taalgebruik
  Geweld
  Geweld

POSTERS

Foto's