Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Silent Hill: Revelation
Silent Hill: Revelation
Loading the player...

Silent Hill: Revelation

Release: 3 januari 2013
Silent Hill: Revelation

Silent Hill: Revelation 3D is gebaseerd op de bekende horrorgame van KONAMI en het vervolg op Christophe Gans’ Silent Hill

Heather Mason (Adelaide Clemens) is samen met haar vader Harry (Sean Bean) al jaren op de vlucht. Tot nu toe waren ze de gevaarlijke krachten, die ze niet volledig begrijpen, net te slim af. Op de avond van haar achttiende verjaardag wordt Heather geplaagd door vreselijke nachtmerries en de verdwijning van haar vader.

Langzaam ontdekt ze de waarheid over haar afkomst. Die onthulling leidt Heather vervolgens dieper in de demonische wereld en het lijkt erop dat ze Silent Hill nooit meer uit zal komen.

Kijk bij Pathé Thuis

Pathé Publiek 2 ratings ›

4,5 van de 5 sterren
 • Genre: Horror, Thriller
 • Duur: 94 minuten
 • Regisseur: Michael J. Bassett
 • Kijkwijzer: Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
  Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
  Angst
  Angst
  Grof taalgebruik
  Grof taalgebruik
  Geweld
  Geweld