Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Water For Elephants
Water For Elephants
Loading the player...

Water For Elephants

Release: 2011
Water For Elephants

Water For Elephants vertelt het verhaal van een verboden liefde tussen de jonge Jacob (Robert Pattinson) en de beeldschone Marlena (Reese Witherspoon)

Jacob is een student dierengeneeskunde uit een armere buurt, die door toeval terecht komt in de magische wereld van een rondreizend circus. Daar wordt hij verliefd op de grote ster, Marlena. Samen ontdekken ze in moeilijke tijden de schoonheid van het leven en komen ze nog dichter tot elkaar door de liefde en toewijding voor een speciale olifant.

Tegen alle verwachtingen in weerstaan ze de woede van Marlena’s charismatische, maar gevaarlijke echtgenoot August (Christopher Waltz). Jacob weet haar te redden uit haar ongelukkige huwelijk en nu kunnen ze voor altijd samen zijn.

Water For Elephants is een verfilming van de gelijknamige bestseller.

Dit is een archief film

Pathé Publiek 1 ratings ›

5 van de 5 sterren
 • Genre: Drama
 • Duur: 121 minuten
 • Regisseur: Francis Lawrence
 • Taalversie: Engels, Nederlands ondertiteld
 • Kijkwijzer: Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
  Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
  Geweld
  Geweld
 • 2D