Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Kingdom Of Heaven

Kingdom Of Heaven

Release: 5 mei 2005
Kingdom Of Heaven

Grootschalig historisch epos van Ridley 'Gladiator' Scott waarin Orlando Bloom in de twaalfde eeuw op kruistocht gaat om te strijden in Jeruzalem

In de twaalfde eeuw heeft de nederige Franse smid Balian (Orlando Bloom) net zijn vrouw en kind verloren, als hij ridder Godfrey of Ibelin (Liam Neeson) tegenkomt, die hem vertelt dat hij zijn vader is. Godfrey vraagt Balian mee te gaan op kruistocht naar Jeruzalem, om te strijden in de lange bloederige oorlog om het Heilige Land. Als een vreemdeling in een vreemde omgeving, moet hij een verdoemde koning dienen, koestert hij een verboden liefde voor een exotische koningin en wordt hij verheven tot de ridderstand. In een poging om de breekbare vrede te bewaren, moet Balian of Ibelin ... Lees meer

Kijk bij Pathé Thuis

Pathé Publiek 1 ratings ›

4 van de 5 sterren
  • Genre: Actie, Avontuur, Drama
  • Duur: 144 minuten
  • Regisseur: Ridley Scott
  • Kijkwijzer: Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
    Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
    Geweld
    Geweld