De laatste maand van het jaar – december – brengt ons traditiegetrouw diverse topfilms om in de bioscoop te kunnen aanschouwen. Zo draait vanaf 14 december de eerste Star Wars spin-off Rogue One: A Star Wars Story bij Pathé (ook in IMAX 3D). Daarnaast zien we Jennifer Lawrence en Chris Pratt in de bijzondere sci-fi Passengers en gaat Soof een nieuw liefdesavontuur aan in Soof 2.

Klik op de bijbehorende afbeelding om weer te weten te komen over een film. Deze linkt je meteen door naar de juiste pagina.UNDERWORLD: BLOOD WARS – VANAF 1 DECEMBER


SOOF 2 – VANAF 8 DECEMBER


SING – VANAF 14 DECEMBER


PASSENGERS – VANAF 22 DECEMBERROGUE ONE: A STAR WARS STORY – VANAF 14 DECEMBER


Maand-PatheEvents2


KLEUTERBIOS: BARBAPAPA – OP 11 DECEMBER


LADIES NIGHT: ONZE JONGENS – OP 21 DECEMBER

Maand-PAC

NOCTURNAL ANIMALS – VANAF 1 DECEMBER


JUSTE LA FIN DU MONDE – VANAF 15 DECEMBER

WATCHLIST
Nog geen tickets te koop voor een film die je wil zien? Maak dan gebruik van je Watchlist. De Watchlist-button vind je op alle filmpagina’s. Zodra er tickets beschikbaar komen voor de betreffende film in jouw favoriete Pathé bioscoop ontvang je een mail.