Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé Unlimited

Pathé Unlimited

Van film genieten is nog nooit zo voordelig geweest. Want met Pathé Unlimited kun je onbeperkt, op alle dagen van de week, naar de film in alle Pathé bioscopen in Nederland. Je kunt dus net zo vaak gaan als je maar wilt! Er zijn twee verschillende soorten Unlimited abonnementen:

2 voordelige abonnementen

 

Unlimited

Gold

Onbeperkt toegang tot reguliere films {title} {title}
Onbeperkt toegang tot 3D, IMAX en IMAX 3D voorstellingen Met toeslag Zonder toeslag
Korting op hapjes en drankjes 10% 25%
Gratis speciale 3D bril én IMAX 3D bril   {title}
Prijs per maand

€ 19,-

€ 26,-

  Word nu abonnee Word nu abonnee
  Voorwaarden › Voorwaarden ›
  Terms and Conditions › Terms and Conditions ›
  Veelgestelde vragen › Veelgestelde vragen ›

Lid worden

Met een online voorregistratie hebben onze medewerkers je gegevens snel bij de hand en het verkort je eventuele wachttijd. Schrijf je nu hier in voor een Pathé Unlimited abonnement en rond je inschrijving af bij de Pathé Unlimited balie in de bioscoop. Vergeet niet je legitimatie en bankpas mee te nemen!

We nemen graag de tijd om je abonnement in de bioscoop af te ronden: we controleren je gegevens, maken een foto en printen direct je Pathé Unlimited pas. Om te zorgen dat je direct naar de film kunt met je nieuwe abonnement, vragen we je om minimaal 30 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn bij jouw Pathé bioscoop. Je kan tot 10 minuten voor aanvang van de film je bestelling ophalen in de bioscoop. Daarna vervalt de bestelling.

Je kunt je abonnement in alle bioscopen (m.u.v. Pathé Tuschinski) afsluiten op elk gewenst tijdstip tot 15 minuten na inloop van de laatste voorstelling. In de avond, in het weekend en in vakanties, kan het erg druk in de bioscoop zijn. Indien je de mogelijkheid hebt om in de middag te komen dan raden wij je dat zeker aan, want dan word je het snelst geholpen.

Je kunt je Pathé Unlimited pas zonder administratiekosten upgraden naar een Pathé Unlimited Gold pas. Vergeet niet je legitimatiebewijs, je bankpas en je huidige Pathé Unlimited pas mee te nemen. En zorg voor een geldig e-mailadres.

Voor minderjarigen moet een ouder/voogd aanwezig zijn bij het afsluiten van het abonnement. De ouder/voogd dient mee te tekenen met het abonnement en moet zich tevens kunnen legitimeren.

Service