Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé Unlimited

Pathé Unlimited

Van film genieten is nog nooit zo voordelig geweest. Want met Pathé Unlimited kun je onbeperkt, op alle dagen van de week, naar de film in alle Pathé bioscopen in Nederland. Je kunt dus net zo vaak gaan als je maar wilt! Er zijn twee verschillende soorten Unlimited abonnementen:

2 voordelige abonnementen

 

Unlimited

Gold

Onbeperkt toegang tot reguliere films {title} {title}
Onbeperkt toegang tot 3D, IMAX en IMAX 3D voorstellingen Met toeslag Zonder toeslag
Korting op hapjes en drankjes 10% 25%
Gratis speciale 3D bril én IMAX 3D bril   {title}
Prijs per maand

€ 19,-

€ 26,-

  Word nu abonnee Word nu abonnee
  Voorwaarden › Voorwaarden ›
  Terms and Conditions › Terms and Conditions ›
  Veelgestelde vragen › Veelgestelde vragen ›

Let op: Iedere Pathé Unlimited abonnee moet in het bezit zijn van een eigen, actief mailadres. Het is niet mogelijk om twee of meer abonnementen af te sluiten op hetzelfde mailadres.

Abonnee worden

Door op bovenstaande button (Word nu abonnee) te klikken, schrijf je je vooraf in voor een Pathé Unlimited abonnement! Je inschrijving kun je vervolgens afronden bij de Pathé Unlimited balie in de bioscoop. Met een online voorregistratie hebben onze medewerkers je gegevens snel bij de hand en verkort het je eventuele wachttijd.

In de bioscoop controleren we je gegevens, maken we een foto en printen we je Pathé Unlimited pas. Om te zorgen dat je direct naar de film kunt met je nieuwe abonnement, vragen we je daarom om minimaal 30 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn bij jouw Pathé bioscoop.

Je kunt je abonnement in alle bioscopen (m.u.v. Pathé Tuschinski) afsluiten op elk gewenst tijdstip tot 15 minuten na inloop van de laatste voorstelling. In de avond, in het weekend en in vakanties, kan het erg druk in de bioscoop zijn. We adviseren je dan ook om in de middag te komen, want dan word je het snelst geholpen.

Belangrijk:
  • Neem een geldig e-mailadres, geldige legitimatie en geldige bankpas mee. Zonder deze gegevens kunnen we helaas geen abonnement afsluiten.
  • Ben je jonger dan 18? Dan moet een ouder/voogd aanwezig zijn om mee te tekenen op het abonnement. De ouder/voogd moet zich tevens kunnen legitimeren.
  • Als jij niet de houder van de bankrekening bent waarvan het maandelijkse abonnementsgeld wordt afgeschreven, dan moet de houder van de bankrekening ook aanwezig zijn om mee te tekenen. De houder moet zich tevens kunnen legitimeren.

Service