Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé Unlimited

Pathé Unlimited

Van film genieten is nog nooit zo voordelig geweest. Want met Pathé Unlimited kun je onbeperkt, op alle dagen van de week, naar de film in alle Pathé bioscopen in Nederland. Je kunt dus net zo vaak gaan als je maar wilt! Er zijn twee verschillende soorten Unlimited abonnementen:

2 voordelige abonnementen

 

Unlimited

Gold

Onbeperkt toegang tot reguliere films {title} {title}
Onbeperkt toegang tot 3D, IMAX en IMAX 3D voorstellingen Met toeslag Zonder toeslag
Korting op hapjes en drankjes 10% 25%
Digitale pas op je mobiele telefoon {title} {title}
Gratis speciale 3D bril én IMAX 3D bril   {title}
Prijs per maand

€ 19,-

€ 26,-

  Word nu abonnee Word nu abonnee
  Voorwaarden › Voorwaarden ›
  Terms and Conditions › Terms and Conditions ›
  Veelgestelde vragen › Veelgestelde vragen ›

Abonnee worden

Je kunt lid worden via de button "Word nu abonnee". Je inschrijving kun je vervolgens afronden bij de Pathé Unlimited balie in de bioscoop. Door je vooraf in te schrijven verkort je de tijd die nodig is om in de bioscoop je abonnement af te sluiten. In de bioscoop controleren we je gegevens, maken we een foto en printen we je Pathé Unlimited pas. 

Je kunt je abonnement in alle bioscopen (m.u.v. Pathé Tuschinski) afsluiten op elk gewenst tijdstip tot 15 minuten na inloop van de laatste voorstelling. Houd er rekening mee dat het in de avond, in het weekend en in vakanties, erg druk kan zijn in de bioscoop. We adviseren je dan ook om in de middag te komen, of ruim voor de start van de film die jij wilt zien.

Digitale Pathé Unlimited Pas

In de Pathé App (en in de mobiele site) is voor Unlimited abonnees de Pathé Unlimited Pas beschikbaar als je ingelogd bent via Mijn Pathé. Deze digitale pas geeft een aantal extra voordelen:
  • De plastic pas hoef je niet meer mee te nemen
  • Je kunt direct de status van je pas checken en ook gemakkelijk de pincode van je pas wijzigen
  • En je kunt de digitale pas natuurlijk ook gebruiken voor je korting op eten of drinken
De digitale pas biedt natuurlijk ook dezelfde voordelen van de plastic pas, maar heeft ook dezelfde regels. Bij toeslagen zal je nog eerst langs de Ticketmachine of kassa moeten. Ook moet er een reservering gemaakt zijn om direct door te kunnen lopen naar de ticketcontrole. Lees hier meer over de digitale pas.

Belangrijk:

  • Neem een geldige legitimatie en geldige bankpas mee. Zonder deze gegevens kunnen we helaas geen abonnement afsluiten.
  • Ben je jonger dan 18? Dan moet een ouder/voogd aanwezig zijn om mee te tekenen op het abonnement. De ouder/voogd moet zich tevens kunnen legitimeren.
  • Als jij niet de houder van de bankrekening bent waarvan het maandelijkse abonnementsgeld wordt afgeschreven, dan moet de houder van de bankrekening ook aanwezig zijn om mee te tekenen. De houder moet zich tevens kunnen legitimeren.

Service