Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé Specials
Pathé Specials

Welkom bij Pathé Specials

De andere voorstellingen van Pathé.

PAC

Boeiende films met prachtige verhalen.

American Sniper

American Sniper 16 jaar en ouder grof taalgebruik geweld

U.S. Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts één missie: zijn wapenbroeders beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en dankzij de verhalen over zijn heldenmoed krijgt hij al snel de bijnaam 'Legend'. Maar ook achter de vijandelijke linie groeit zijn reputatie. Er wordt een prijs op zijn hoofd gezet en hij wordt het doelwit van rebellen. Ondanks het gevaar, en de tol die het eist van het thuisfront, gaat Chris in totaal vier keer naar Irak en wordt hij het levende symbool van het SEAL-motto: Nooit iemand achterlaten. Maar eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat het de oorlog is die hij niet kan achterlaten.

Bekijk programma

Pathé Opera

De mooiste opera’s van The Metropolitan Opera, live vanuit New York.

Iolanta / Duke Bluebeard's Castle

Iolanta / Duke Bluebeard's Castle Alle leeftijden

Netrebko schittert als het mooie blind meisje dat voor de allereerste keer de liefde ervaart in Iolanta, en Nadja Michael is het onwetende slachtoffer van de duivelse Blauwbaard, gespeeld door Mikhail Petrenko.

Bekijk programma

Pathé Theatre

Geniet van prachtig theater en stand-up comedians.

RSC: Love's Labour's Won (Much Ado About Nothing)

RSC: Love's Labour's Won (Much Ado About Nothing) Alle leeftijden

As memories of conflict give way to a life of parties and masked balls, Claudio and Hero fall madly, deeply in love, while Benedick and Beatrice reignite their own altogether more combative courtship.

Bekijk programma

Pathé Ballet

Schitterende balletvoorstellingen van beroemde gezelschappen.

Romeo and Juliet (Recorded 2015)

Romeo and Juliet (Recorded 2015) Alle leeftijden

Wanneer de Capulets een gemaskerd bal organiseren ter ere van hun dochter Julia, wonen Romeo Montague en zijn vriend Mercutio het bal incogni vanwege de haat die de twee huizen verscheurt. Romeo en Julia worden waanzinnig verliefd, maar zijn radeloos wanneer ze beseffen dat ze tot de rivaliserende families behoren. Een tijdloos verhaal van William Shakespeare, geschreven in 1595, op het podium gebracht door de adembenemende choreografie en geliefde muziek van Sergei Prokofiev. Met zijn beroemde melodieën, ritmische variatie en universeel thema blijft dit verhaal van onmogelijke liefde een all-time favoriet en is daarmee één van de meest populaire balletten ter wereld.

Bekijk programma

Pathé Music

‘s Werelds grootste artiesten en bands op het witte doek.

Drake: Homecoming

Drake: Homecoming Alle leeftijden

Iedereen was er van overtuigt dat het gefilmde materiaal vernietigd was, maar niks is minder waar. Na de recente herontdekking, zijn er extra productie opnames aan deze concert film toegevoegd, inclusief interviews met James Prince en zijn zoon Jas Prince. Deze laatste krijgt ook alle credits voor de ontdekking van Drake. Deze langverwachte concert film omvat alle internationale hits zoals, "Best I Ever Had" en "Succesful". Drake, de Grammy Award-winnende, platina verkopende artiest en veelzijdig entertainer werd bekend door zijn rol in de zeer succesvolle tv-serie Degrassi: The Next Generation. Later is hij in zee gegaan met rapper Lil Wayne. Drake ziet zichzelf als een pionier in de creatieve wereld. Hij is nog steeds recordhouder van de meeste nummer één hits op Billboard's R & B / Hip-Hop lijst.

Bekijk programma

Pathé Sport

Live sportwedstrijden bij Pathé.

Pathé Art

Met Art brengt Pathé grote internationale kunstexposities en musea naar het witte doek.

The Vatican Museums 3D

The Vatican Museums 3D 6 jaar en ouder angst

Nu voor het eerst te zien in Ultra HD gefilmd met 3D-film-camera’s en speciale technieken die tot nu toe alleen werden gebruikt voor bioscoopfilms van James Cameron (o.a. Titanic en Avatar). Aanschouw de Vaticaanse musea met al zijn meesterwerken en natuurlijk de Sixtijnse Kapel, zoals ze nog nooit eerder te zien waren. Een unieke, spectaculaire, fascinerende gebeurtenis die nu speciaal naar de bioscoop wordt gebracht om de eeuwenoude, verborgen schoonheden te onthullen.Het maken van deze ontdekkingsreis is een mega-productie geweest, een team van 40 professionals die alle hoeken en gaten van de Vaticaanse Musea verkend hebben een ervaring met prachtige nachtelijke opnames door de gangen van de musea langs een aantal van de meest zeldzame en kostbare kunstwerken in de wereld. Dankzij de unieke mix van 3D en de meest geavanceerde 3-dimensionale technieken die zijn gebruikt, kan het publiek zich letterlijk onderdompelen in de grootste meesterwerken van de kunstgeschiedenis: treed binnen in de schilderijen van Caravaggio en raak de Laocoön en de Torso van Belvedere met ongekend realisme aan. De kijker zal zich omhuld voelen door de meesterwerken in de Sixtijnse Kapel. Nog nooit leek alles zo echt! Van de meesterwerken van de klassieke standbeelden aan de cast van Michelangelo's Pietà, tot aan moderne beelden van Fontana, schilderijen van Giotto, Leonardo da Vinci en Caravaggio en schilderijen van Van Gogh, Chagall en Dalì. Van de buitengewone fresco's in de kamers van Raphael, zoals "De School van Athene" naar de spectaculaire meesterwerken van Michelangelo in de Sixtijnse kapel, zoals de "schepping van Adam" en het majestueuze "Laatste Oordeel". Dit zijn de stadia van een unieke, emotionele reis onder leiding van de directeur van de Vaticaanse Musea, Professor Antonio Paolucci, die ons vakkundig leidt door het verleden, heden en toekomst.In het Nederlands nagesynchroniseerd.

Bekijk programma

Pathé DOCS

Inspirerende en intrigerende documentaires die je bijblijven.

Bears

Bears

De wereld buiten is spannend, maar ook gevaarlijk. De welpjes dalen speels de bergen af, waarbij een lawine altijd op de loer ligt. Wanneer de lente plaats maakt voor de zomer, moeten de bruine beren hard aan het werk om eten te vinden. Uiteindelijk doen ze zich tegoed aan de overvloedige zalmtrek, maar tegelijkertijd moeten ze altijd op hun hoede zijn voor rivaliserende mannetjes en roofdieren, waaronder een wolf die nooit ver uit de buurt is. De snelheid en de onzekerheid van het leven in Alaska, een van de laatste wildernissen op aarde, zijn prachtig vastgelegd in Bears.

Bekijk programma

Pathé Series

De mooiste, spannendste en leukste TV series op het witte doek.