Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé Specials
Pathé Specials

Welkom bij Pathé Specials

De andere voorstellingen van Pathé.

PAC

Boeiende films met prachtige verhalen.

Eye In The Sky

Eye In The Sky Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
Angst
Angst
Geweld
Geweld

Wanneer kolonel Katherine Powell (Mirren) de opdracht krijgt om een geheime drone-missie te leiden, kan ze nog niet voorspellen wat haar te wachten staat…Het is de bedoeling dat ze een groep terroristen moet arresteren die op een schuilplaats verblijven in Nairobi, Kenia. Al snel komen ze er achter dat de terroristen andere plannen hebben en moet Katherine de plannen wijzigen en de groep uitschakelen. Dit lijkt goed te gaan, tot het moment dat dronepiloot Steve Watts (Aaron Paul), die de leiding heeft over de uitschakeling, een klein meisje spot bij de verblijfplaats van de terroristen. Samen moeten ze beslissen of ze bereid zijn haar leven op te offeren of niet…

Bekijk voorstellingen

Pathé Opera

De mooiste opera’s van The Metropolitan Opera, live vanuit New York.

Tristan und Isolde (Wagner) 2016

Tristan und Isolde (Wagner) 2016 Voor deze voorstelling is er geen leeftijdskeuring van toepassing.
Voor deze voorstelling is er geen leeftijdskeuring van toepassing.

Nina Stemme schittert als Isolde en haar Tristan is de Australische heldentenor Stuart Skelton. Verder bestaat de cast uit Ekaterina Gubanova als Brangäne, Evgeny Nikitin als Kurwenal en René Pape die terugkeert in zijn prachtige Mozart - Idomeneo vertolking van King Marke.

Bekijk voorstellingen

Pathé Theatre

Geniet van prachtig theater en stand-up comedians.

RSC - Hamlet

RSC - Hamlet Voor deze voorstelling is er geen leeftijdskeuring van toepassing.
Voor deze voorstelling is er geen leeftijdskeuring van toepassing.

De jonge Hamlet heeft de hele wereld aan zijn voeten liggen. Hij is jong, gezond en studeert in het buitenland. Wanneer hij echter te horen krijgt dat zijn vader is overleden staat zijn hele leven op z’n kop. Let op: de voorstelling is Engels ondertiteld.

Bekijk voorstellingen

Pathé Ballet

Schitterende balletvoorstellingen van beroemde gezelschappen.

Pathé Music

‘s Werelds grootste artiesten en bands op het witte doek.

Orgelconcert

Orgelconcert Alle leeftijden
Alle leeftijden

Fijne muziek bekend van film en big band, mooie songs en vlotte ritmes passeren de revue in deze anderhalf uur durende voorstelling.De voorstelling kost €12,50 en een kopje koffie of thee is bij de prijs inbegrepen. Een gezellige muziekale middag die u dus zeker niet mag missen. De liefhebbers weten het wel, maar wist U ook dat er onder het toneel een authentiek theaterorgel huist? Met vele honderden orgelpijpen, een echt klokkenspel, xylofoon, vibrafoon, tamboerijn, castagnetten, trommels en effecten als vogelfluitjes en stoombootfluiten. Bij het 90-jarig bestaan van het theater is het orgel geheel gerenoveerd door de vrijwilligers van de NOF. Het is weer in optimale staat, springlevend en met liefde onderhouden, een pareltje van onze grote zaal. Het instrument is in 1923 door Wurlitzer in Amerika gebouwd. Later is het nog flink uitgebreid door de firma Strunk. In eerste instantie was het bedoeld voor begeleiding van zwijgende films (ook dat vind nog steeds plaats!), nu is het ook een prachtig instrument voor entertainment en ontspanning.

Bekijk voorstellingen

Pathé Sport

Live sportwedstrijden bij Pathé.

Seve: The Movie

Seve: The Movie Keuring nog onbekend. De uiteindelijke leeftijdskeuring wordt strikt nageleefd. Bij keuring '16' is er geen toegang voor bezoekers van onder de 16.
Keuring nog onbekend. De uiteindelijke leeftijdskeuring wordt strikt nageleefd. Bij keuring '16' is er geen toegang voor bezoekers van onder de 16.

De film laat zien hoe Seve uitgroeide van een jonge jongen –die leerde golfen op de stranden van zijn geboorteland Spanje met een gebroken ijzer 3- tot de wereldwijde nummer één en leidende figuur in de golfsport. Gelardeerd met unieke, nooit eerder vertoonde archiefbeelden, volgt het verhaal Seve als hij elke hindernis in zijn reis naar succes overwint, tot aan de strijd tegen zijn ziekte die hij helaas niet overwon..

Bekijk voorstellingen

Pathé Art

Met Art brengt Pathé grote internationale kunstexposities en musea naar het witte doek.

Jheronimus Bosch - Touched By the Devil

Jheronimus Bosch - Touched By the Devil Alle leeftijden
Alle leeftijden

De film volgt het team van Bosch-experts dat, met het oog op deze tentoonstelling, het mysterie van alle 25 nog bestaande schilderijen van Bosch probeert te ontrafelen. Vier jaar lang reisde het team de wereld over om zijn schilderijen in musea als Museo Nacional del Prado en Musée du Louvre met röntgenfotografie en infraroodtechnieken in detail te onderzoeken. Voor het eerst in de geschiedenis krijgen we de kans door te dringen tot de onderste verflagen om zo een indruk te krijgen van het creatieve proces van de ‘duivelskunstenaar’. Maar het roept ook de vraag op of alle schilderijen wel echt door hem geschilderd zijn. Wat maakt een Bosch een Bosch? Tot welke bevindingen zal het onderzoek leiden?

Bekijk voorstellingen

Pathé Gaming

De beste games op het witte doek.

Pathé DOCS

Inspirerende en intrigerende documentaires die je bijblijven.

Noma - My Perfect Storm

Noma - My Perfect Storm Alle leeftijden
Alle leeftijden
Grof taalgebruik
Grof taalgebruik

Toen chefs René Redzepi en Claus Meyer in 2004 besloten om in hun nieuwe restaurant Noma uitsluitend te werken met ingrediënten uit Scandinavië, werden ze voor gek verklaard. Deze openhartige kijk in de keuken van het restaurant, en vooral in het hoofd van de geniale perfectionist Redzepi, toont de lange weg die de culinaire vernieuwers moesten gaan tot Noma in 2010 - en daarna nog drie keer - werd uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. Regisseur Pierre Deschamps filmt vanuit allerlei hoeken om de stormachtige en serene momenten in Noma’s keuken te vatten. Meyer, Redzepi, collega-chefs en andere kenners komen aan het woord over het succes, de constante druk om te presteren en de diepe dalen die ze ook meemaakten, zoals toen 63 gasten ziek werden na hun diner bij Noma.

Bekijk voorstellingen