Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé Specials
Pathé Specials

Welkom bij Pathé Specials

De andere voorstellingen van Pathé.

PAC

Boeiende films met prachtige verhalen.

Woman In Gold

Woman In Gold Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
Discriminatie
Discriminatie
Grof taalgebruik
Grof taalgebruik

Het beroemde schilderij is van haar familie op een wrede manier afgenomen door de Nazi’s, net voordat de Tweede Wereldoorlog uitbrak. Samen met haar advocaat E. Randol Schoenberg, een rol van Ryan Reynolds, strijdt ze tot aan de Hoge Raad aan toe om het familiestuk naar huis te brengen…

Bekijk programma

Pathé Opera

De mooiste opera’s van The Metropolitan Opera, live vanuit New York.

Zomer Encore – Macbeth

Zomer Encore – Macbeth Alle leeftijden
Alle leeftijden

De andere hoofdrollen in Adrian Noble’s huiveringwekkende productie van Verdi’s Shakespeare-tragedie zijn voor Joseph Calleja als Macduff en René Pape als Banquo. Dirigent: Fabio Luisi.

Bekijk programma

Pathé Theatre

Geniet van prachtig theater en stand-up comedians.

NT Live: The Audience

NT Live: The Audience Alle leeftijden
Alle leeftijden

Opnieuw speelt Helen Mirren haar Academy Award-winnende rol als koningin Elizabeth II in The Audience. Live opgenomen in London in 2013 met een exclusieve nieuwe Q&A met de belangrijkste leden van de cast en het creatieve team. The Audience is geschreven door Peter Morgan (The Queen) en geregisseerd door tweevoudig Tony Award winnaar en Academy Award®-genomineerde regisseur Stephen Daldry (Billy Elliot, The Hours) en werd gepresenteerd in de West End door Matthew Byam Shaw voor Playful Productions, Robert Vos en Andy Harries. Zestig jaar lang al ontvangt koningin Elizabeth wekelijks de minister-president op Buckingham Palace. Het zijn geheime bijeenkomsten. Beide partijen hebben de stilzwijgende overeenkomst nooit naar buiten te brengen wat er wordt besproken. Zelfs niet aan hun wederhelft. The Audience breekt met die ongeschreven wet en verbeeldt een serie belangrijke ontmoetingen tussen de koningin en de twaalf premiers die in Downing Street woonden. Van Winston Churchill tot David Cameron heeft elke premier deze gesprekken gebruikt als klankbord en biechtstoel – soms intiem, soms explosief. Voor koningin Elizabeth, van jonge moeder tot grootmoeder, laten de audiënties haar ontwikkeling zien als staatshoofd. Deze voorstelling is Engels gesproken en in het Engels ondertiteld.

Bekijk programma

Pathé Ballet

Schitterende balletvoorstellingen van beroemde gezelschappen.

Giselle

Giselle Niet van toepassing
Niet van toepassing

Tegen haar wil komt ze bij de Willi’s terecht, geesten van wraakzuchtige vrouwen die zich tegen Albrecht keren en hem laten dansen tot hij van uitputting sterft. Dit prachtige, romantische ballet is een van de oudste en mooiste in het klassieke repertoire. Hierin worden de grote romantische thema’s aangeboord: het verhaal begint met een gedoemde liefdesaffaire die eindigt in een tragedie, en na een uitstapje naar een fantasiewereld volgt uiteindelijk de verlossing, via de kracht van de liefde. Het Bolshoi is beroemd om zijn intieme en intense emotionele interpretatie van deze populaire tragedie.

Bekijk programma

Pathé Music

‘s Werelds grootste artiesten en bands op het witte doek.

Cobain: Montage Of Heck

Cobain: Montage Of Heck Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
Drugs en/of alcolholmisbruik
Drugs en/of alcolholmisbruik
Angst
Angst
Grof taalgebruik
Grof taalgebruik

De documentaire bevat fragmenten van Cobain's persoonlijke archief met muziek en nog nooit eerder vertoonde beelden van hem, zijn interviews en zijn leven. Cobain's familie en vrienden vertellen over Kurt in zijn jonge jaren en hoe hij zich ontwikkelde tot icoon van de populaire band Nirvana. Een must see voor de fans van Nirvana - de film wordt wereldwijd eenmalig in de bioscoop vertoond vanaf 23 april, nu ook met extra voorstellingen!

Bekijk programma

Pathé Sport

Live sportwedstrijden bij Pathé.

Pathé Art

Met Art brengt Pathé grote internationale kunstexposities en musea naar het witte doek.

EOS: The Impressionists

EOS: The Impressionists Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.

Maar wie waren ze echt? Waarom en hoe hebben ze geschilderd? Wat gaat er schuil achter hun blijvende aantrekkingskracht? Deze voorstelling helpt bij het beantwoorden van deze vragen door de unieke toegang tot de belangrijke nieuwe tentoonstelling met de focus op de 19e eeuwse Parijse kunstverzamelaar Paul Durand-Ruel, de uitgesproken kampioen van het impressionisme. Deze langverwachte tentoonstelling is misschien wel de meest uitgebreide ooit gehouden over de impressionisten. Durand-Ruel's moedige beslissing om de impressionisten in New York in 1886 tentoon te stellen heeft er voor gezorgd dat de rijke Amerikanen werden geïntroduceerd met de verlichte, moderne Franse schilderkunst. Hij zorgde daarbij niet alleen voor het vullen van grote Amerikaanse galerijen met impressionistische meesterwerken, maar zorgde er ook voor dat het impressionisme in leven bleef in een tijd dat het bijna gedoemd was te mislukken. Deze energieke en onthullende film vertelt zijn opmerkelijke verhaal, samen met die van de impressionisten zelf.

Bekijk programma

Pathé Gaming

Games in de bios.

All Work All Play: The Pursuit of eSports Glory

All Work All Play: The Pursuit of eSports Glory Keuring nog onbekend
Keuring nog onbekend

Voorafgaande aan de live competitie om deze titels zie je een documentaire over wat voorafging aan de eindstrijd. Met daarin reflecties van zowel de gamers als het publiek zelf

Bekijk programma

Pathé DOCS

Inspirerende en intrigerende documentaires die je bijblijven.

Bears (Nederlandse Versie)

Bears (Nederlandse Versie) Alle leeftijden
Alle leeftijden

De wereld buiten is spannend, maar ook gevaarlijk. De welpjes dalen speels de bergen af, waarbij een lawine altijd op de loer ligt. Wanneer de lente plaats maakt voor de zomer, moeten de bruine beren hard aan het werk om eten te vinden. Uiteindelijk doen ze zich tegoed aan de overvloedige zalmtrek, maar tegelijkertijd moeten ze altijd op hun hoede zijn voor rivaliserende mannetjes en roofdieren, waaronder een wolf die nooit ver uit de buurt is. De snelheid en de onzekerheid van het leven in Alaska, een van de laatste wildernissen op aarde, zijn prachtig vastgelegd in Bears.

Bekijk programma

Pathé Series

De mooiste, spannendste en leukste TV series op het witte doek.