Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé Specials
Pathé Specials

Welkom bij Pathé Specials

De andere voorstellingen van Pathé.

PAC

Boeiende films met prachtige verhalen.

Demolition

Demolition Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
Drugs en/of alcolholmisbruik
Drugs en/of alcolholmisbruik
Discriminatie
Discriminatie
Angst
Angst
Grof taalgebruik
Grof taalgebruik

Davis Mitchell is een succesvol zakenman die op een nacht op de spoedafdeling van het ziekenhuis belandt nadat hij net een autocrash heeft overleefd. Daar krijgt hij het aan de stok met een haperende snoepautomaat en Davis besluit een uitvoerige, en erg persoonlijke, klachtenbrief naar de fabrikant te sturen. Zijn brief komt terecht bij de knappe Karen Moreno (Naomi Watts) die op de klantenservice werkt. Gefascineerd door zijn verhaal begint Karen te antwoorden op zijn brieven: het begin van een uitzonderlijke band. Met hulp van Karen en haar zoon, en flink wat sloopwerk, begint Davis pas echt te leven. Want je kunt pas iets opnieuw opbouwen nadat je het helemaal gesloopt hebt.

Bekijk voorstellingen

Pathé Opera

De mooiste opera’s van The Metropolitan Opera, live vanuit New York.

Elektra (Strauss)

Elektra (Strauss) Voor deze voorstelling is er geen leeftijdskeuring van toepassing.
Voor deze voorstelling is er geen leeftijdskeuring van toepassing.

De briljante regisseur Patrice Chéreau (From the House of the Dead) overleed voor hij zijn fantastische productie Elektra kon aanschouwen. Deze opera werd eerder opgevoerd in Aix en Milaan en heeft nu het podium van de Met bereikt. Chéreaus overweldigende visie leeft echter voort dankzij sopraan Nina Stemme. Deze ongeëvenaarde vertolkster van de heroïsche vrouwenrollen van Strauss en Wagner speelt Elektra tijdens haar alles verterende verlangen naar wraak. De legendarische mezzosopraan Waltraud Meier speelt met overtuiging de angstaanjagende moeder van Elektra, Klytämnestra. Sopraan Adrianne Pieczonka en bas Eric Owens spelen Elektra’s gekwelde broer en zus. Chéreaus muzikale partner Esa-Pekka Salonen is de dirigent.

Bekijk voorstellingen

Pathé Theatre

Geniet van prachtig theater en stand-up comedians.

NT Live: Hamlet

NT Live: Hamlet Voor deze voorstelling is er geen leeftijdskeuring van toepassing.
Voor deze voorstelling is er geen leeftijdskeuring van toepassing.

National Theatre Live zal deze voorstelling, geregisseerd door Lyndsey Turner en geproduceerd door Sonia Friedman Productions, live vertonen bij Pathé. Terwijl een land zich voorbereidt op oorlog, verscheurt een familie zichzelf uiteen. Hamlet, gedwongen zijn vaders dood te wreken maar verlamd door de zware taak, is ziedend van woede door de onmogelijkheid van zijn dilemma die zowel zijn land als zijn geest in gevaar brengt.

Bekijk voorstellingen

Pathé Ballet

Schitterende balletvoorstellingen van beroemde gezelschappen.

Pathé Music

‘s Werelds grootste artiesten en bands op het witte doek.

Berlin Philharmonic: Andris Nelsons conducts Wagner & Bruckner

Berlin Philharmonic: Andris Nelsons conducts Wagner & Bruckner Voor deze voorstelling is er geen leeftijdskeuring van toepassing.
Voor deze voorstelling is er geen leeftijdskeuring van toepassing.

Dirigent Nelsons heeft een grote waardering voor componist Richard Wagner, dit liet hij eerder ook al blijken in zijn bijzondere nieuwe productie van Parsifal. Ditmaal zal Nelson het publiek van The Berlin Philharmonic verassen met zijn interpretatie van Wagner’s prelude en karfreitagszauber en Bruckner's derde symfonie.

Bekijk voorstellingen

Pathé Sport

Live sportwedstrijden bij Pathé.

Giro d'Italia 2016 etappe 3: Nijmegen - Arnhem

Giro d'Italia 2016 etappe 3: Nijmegen - Arnhem Voor deze voorstelling is er geen leeftijdskeuring van toepassing.
Voor deze voorstelling is er geen leeftijdskeuring van toepassing.

Op 7 en 8 mei komt de spannende wielerklassieker de Giro D'Italia door Gelderland. Deze meerdaagse wielerwedstrijd in en rond Italië is een van de drie Grote Rondes.

Bekijk voorstellingen

Pathé Art

Met Art brengt Pathé grote internationale kunstexposities en musea naar het witte doek.

EOS: Painting the Modern Garden - Monet to Matisse

EOS: Painting the Modern Garden - Monet to Matisse Keuring nog onbekend. De uiteindelijke leeftijdskeuring wordt strikt nageleefd. Bij keuring '16' is er geen toegang voor bezoekers van onder de 16.
Keuring nog onbekend. De uiteindelijke leeftijdskeuring wordt strikt nageleefd. Bij keuring '16' is er geen toegang voor bezoekers van onder de 16.

Hij was echter niet de enige. Kunstenaars als Van Gogh, Bonnard, Pissarro en Matisse zagen de tuin als een krachtig onderwerp voor hun kunst. Van deze grote kunstenaars, samen met vele andere bekende namen, zullen de werken tentoongesteld worden in de vernieuwende en innovatieve ‘ Cleveland Museum of Art’ en ‘The Royal Academy’ in Londen. De expositie toont de prachtige tuinen zoals Monet’s Giverny. De voorstelling neemt je mee op een magische reis om te ontdekken hoe kunstenaars gebruik hebben gemaakt van de moderne tuin om radicale en nieuwe prachtige ideeën te onderzoeken.

Bekijk voorstellingen

Pathé Gaming

De beste games op het witte doek.

Pathé DOCS

Inspirerende en intrigerende documentaires die je bijblijven.

Louis Theroux: My Scientology Movie

Louis Theroux: My Scientology Movie Mogelijk schadelijk tot 9 jaar
Mogelijk schadelijk tot 9 jaar
Angst
Angst
Geweld
Geweld

Journalist en programmamaker Louis Theroux is gefascineerd door religie en heeft veel ervaring in het omgaan met excentriek en extreem gedrag. Hij zit niet bij de pakken neer als zijn verzoek het hoofdkwartier van de Scientology Church te bezoeken wordt geweigerd. Geïnspireerd door de filmtechnieken die de Church zelf gebruikt en geholpen door voormalige leden, huurt hij acteurs in om Tom Cruise en Scientology-leider David Miscavige na te spelen en zo inzicht te krijgen in de werkwijze van de organisatie. In een bizarre twist ontdekt Theroux dat de Church tegelijk een film over hem maakt.

Bekijk voorstellingen