Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé Specials
Pathé Specials

Welkom bij Pathé Specials

De andere voorstellingen van Pathé.

PAC

Boeiende films met prachtige verhalen.

American Sniper

American Sniper Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
Grof taalgebruik
Grof taalgebruik
Geweld
Geweld

U.S. Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts één missie: zijn wapenbroeders beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en dankzij de verhalen over zijn heldenmoed krijgt hij al snel de bijnaam 'Legend'. Maar ook achter de vijandelijke linie groeit zijn reputatie. Er wordt een prijs op zijn hoofd gezet en hij wordt het doelwit van rebellen. Ondanks het gevaar, en de tol die het eist van het thuisfront, gaat Chris in totaal vier keer naar Irak en wordt hij het levende symbool van het SEAL-motto: Nooit iemand achterlaten. Maar eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat het de oorlog is die hij niet kan achterlaten.

Bekijk programma

Pathé Opera

De mooiste opera’s van The Metropolitan Opera, live vanuit New York.

Die Meistersinger Von Nürnberg

Die Meistersinger Von Nürnberg Niet van toepassing
Niet van toepassing

Johan Reuter, Johan Botha, en Annette Dasch leiden de uitstekende internationale cast in dit charmante en meesterlijke eerbetoon aan de kracht van muziek en kunst.

Bekijk programma

Pathé Theatre

Geniet van prachtig theater en stand-up comedians.

NT Live: The Hard Problem

NT Live: The Hard Problem Niet van toepassing
Niet van toepassing

Hilary, een jonge psychologisch onderzoeker bij een Herseninstituut, draagt een persoonlijk verdriet met zich mee op haar werk waar psychologie en biologie elkaar ontmoeten. Als er niets anders is dan materie, wat is dan bewustzijn? Dit is The Hard Problem dat Hilary op gespannen voet zet met haar collega’s, waaronder haar mentor Spike, haar baas Leo en de miljardair en oprichter van het instituut, Jerry. Wanneer zal de dag daar zijn dat computers en de MRI-scanner alle psychologische vragen kunnen beantwoorden? Ondertussen heeft Hilary een wonder nodig.

Bekijk programma

Pathé Ballet

Schitterende balletvoorstellingen van beroemde gezelschappen.

Ivan the Terrible (Live 2015)

Ivan the Terrible (Live 2015) Niet van toepassing
Niet van toepassing

Tsaar Ivan vindt zich omringd door vijanden wanneer het complot van Boyar zich tegen hem keert en zijn geliefde vrouw wordt vergiftigd. Achtervolgd door donkere gedachten en fantomen, zinkt hij langzaam weg in waanzin. Op basis van de muziek gecomponeerd door Prokofiev is Ivan de Verschrikkelijke een werk in de ware Bolshoi-stijl. De krachtige en fascinerende epische stijl van Yuri Grigorovich dramatiseert het omstreden bewind van Ivan de Verschrikkelijke en portretteert de gebeurtenissen in de 16e eeuw van Rusland in visueel verbluffende scènes. Maar zijn choreografie, vol kracht en wilde sprongen, laten ook een kwetsbaarheid zien in de vrouwelijke rollen.

Bekijk programma

Pathé Music

‘s Werelds grootste artiesten en bands op het witte doek.

Andre Rieu's 2015 Maastricht Concert

Andre Rieu's 2015 Maastricht Concert Niet van toepassing
Niet van toepassing

Voor de elfde keer speelt de ‘Koning van de wals’ op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht! Bereid je voor op een emotionele reis tijdens het meest bijzondere concert van het jaar, waarbij de maestro een magnifiek spektakel verzorgt tijdens dit jaarlijkse evenement. Voorgaande edities bij Pathé waren razend populair en ook dit jaar verwachten we veel bezoekers.​ Het concert duurt ongeveer drie uur, inclusief een pauze van vijftien minuten.

Bekijk programma

Pathé Sport

Live sportwedstrijden bij Pathé.

Pathé Art

Met Art brengt Pathé grote internationale kunstexposities en musea naar het witte doek.

The Vatican Museums 3D

The Vatican Museums 3D Mogelijk schadelijk tot 6 jaar
Mogelijk schadelijk tot 6 jaar
Angst
Angst

Nu voor het eerst te zien in Ultra HD gefilmd met 3D-film-camera’s en speciale technieken die tot nu toe alleen werden gebruikt voor bioscoopfilms van James Cameron (o.a. Titanic en Avatar). Aanschouw de Vaticaanse musea met al zijn meesterwerken en natuurlijk de Sixtijnse Kapel, zoals ze nog nooit eerder te zien waren. Een unieke, spectaculaire, fascinerende gebeurtenis die nu speciaal naar de bioscoop wordt gebracht om de eeuwenoude, verborgen schoonheden te onthullen.Het maken van deze ontdekkingsreis is een mega-productie geweest, een team van 40 professionals die alle hoeken en gaten van de Vaticaanse Musea verkend hebben een ervaring met prachtige nachtelijke opnames door de gangen van de musea langs een aantal van de meest zeldzame en kostbare kunstwerken in de wereld. Dankzij de unieke mix van 3D en de meest geavanceerde 3-dimensionale technieken die zijn gebruikt, kan het publiek zich letterlijk onderdompelen in de grootste meesterwerken van de kunstgeschiedenis: treed binnen in de schilderijen van Caravaggio en raak de Laocoön en de Torso van Belvedere met ongekend realisme aan. De kijker zal zich omhuld voelen door de meesterwerken in de Sixtijnse Kapel. Nog nooit leek alles zo echt! Van de meesterwerken van de klassieke standbeelden aan de cast van Michelangelo's Pietà, tot aan moderne beelden van Fontana, schilderijen van Giotto, Leonardo da Vinci en Caravaggio en schilderijen van Van Gogh, Chagall en Dalì. Van de buitengewone fresco's in de kamers van Raphael, zoals "De School van Athene" naar de spectaculaire meesterwerken van Michelangelo in de Sixtijnse kapel, zoals de "schepping van Adam" en het majestueuze "Laatste Oordeel". Dit zijn de stadia van een unieke, emotionele reis onder leiding van de directeur van de Vaticaanse Musea, Professor Antonio Paolucci, die ons vakkundig leidt door het verleden, heden en toekomst.In het Nederlands nagesynchroniseerd.

Bekijk programma

Pathé DOCS

Inspirerende en intrigerende documentaires die je bijblijven.

Sergio Herman, Fucking Perfect

Sergio Herman, Fucking Perfect Alle leeftijden
Alle leeftijden
Grof taalgebruik
Grof taalgebruik

Sergio Herman, FUCKING PERFECT is een eerlijk en intiem portret van de strijd van een man die voor een grote verandering staat. De existentiële vragen en twijfels waar hij voor staat zijn voor iedereen herkenbaar in ons eigen leven. Een onthullend verhaal over perfectionisme, ambitie en offers.

Bekijk programma

Pathé Series

De mooiste, spannendste en leukste TV series op het witte doek.