Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé Specials
Pathé Specials

Welkom bij Pathé Specials

De andere voorstellingen van Pathé.

PAC

Boeiende films met prachtige verhalen.

La Famille Belier

La Famille Belier Mogelijk schadelijk tot 6 jaar
Mogelijk schadelijk tot 6 jaar
Grof taalgebruik
Grof taalgebruik
Geweld
Geweld

Op een dag besluit Paula met de steun van haar muziekleraar, die ontdekt dat ze geweldig kan zingen, mee te doen aan een zangwedstrijd. Een keuze die haar bij haar gezin zal weghalen, maar haar leven voorgoed zal veranderen.

Bekijk programma

Pathé Opera

De mooiste opera’s van The Metropolitan Opera, live vanuit New York.

Zomer Encore – The Merry Widow

Zomer Encore – The Merry Widow Niet van toepassing
Niet van toepassing

De grote Renée Fleming schittert als de verleidelijke femme fatale die heel Parijs betovert in Lehárs charmante operette, in een nieuwe enscenering van de virtuoze Broadway-regisseur en choreograaf Susan Stroman (The Producers, Oklahoma!, Contact). Stroman en haar designteam van Julian Crouch (Satyagraha, The Enchanted Island) en kostuumontwerper William Ivey Long (Cinderella, Grey Gardens, Hairspray) creëerden een prachtige art-nouveausfeer met zingende en dansende grisettes in het legendarische Maxim’s als hoogtepunt. Nathan Gunn speelt Danilo en Kelli O’Hara is Valencienne. Dirigent: Andrew Davis.

Bekijk programma

Pathé Theatre

Geniet van prachtig theater en stand-up comedians.

NT Live: Man and Superman

NT Live: Man and Superman Niet van toepassing
Niet van toepassing

Tanner, geschokt door zijn nieuwe huiselijke omgeving, vlucht naar Spanje waar hij gevangen wordt genomen en de duivel ontmoet. Een buitengewoon debat volgt in zijn dromen, waarbij de hemel lijnrecht tegenover de hel staat.

Bekijk programma

Pathé Ballet

Schitterende balletvoorstellingen van beroemde gezelschappen.

Giselle

Giselle Niet van toepassing
Niet van toepassing

Tegen haar wil komt ze bij de Willi’s terecht, geesten van wraakzuchtige vrouwen die zich tegen Albrecht keren en hem laten dansen tot hij van uitputting sterft. Dit prachtige, romantische ballet is een van de oudste en mooiste in het klassieke repertoire. Hierin worden de grote romantische thema’s aangeboord: het verhaal begint met een gedoemde liefdesaffaire die eindigt in een tragedie, en na een uitstapje naar een fantasiewereld volgt uiteindelijk de verlossing, via de kracht van de liefde. Het Bolshoi is beroemd om zijn intieme en intense emotionele interpretatie van deze populaire tragedie.

Bekijk programma

Pathé Music

‘s Werelds grootste artiesten en bands op het witte doek.

Cobain: Montage Of Heck

Cobain: Montage Of Heck Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
Drugs en/of alcolholmisbruik
Drugs en/of alcolholmisbruik
Angst
Angst
Grof taalgebruik
Grof taalgebruik

De documentaire bevat fragmenten van Cobain's persoonlijke archief met muziek en nog nooit eerder vertoonde beelden van hem, zijn interviews en zijn leven. Cobain's familie en vrienden vertellen over Kurt in zijn jonge jaren en hoe hij zich ontwikkelde tot icoon van de populaire band Nirvana. Een must see voor de fans van Nirvana - de film wordt wereldwijd eenmalig in de bioscoop vertoond vanaf 23 april, nu ook met extra voorstellingen!

Bekijk programma

Pathé Sport

Live sportwedstrijden bij Pathé.

Pathé Art

Met Art brengt Pathé grote internationale kunstexposities en musea naar het witte doek.

EOS: The Impressionists

EOS: The Impressionists Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.
Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.

Maar wie waren ze echt? Waarom en hoe hebben ze geschilderd? Wat gaat er schuil achter hun blijvende aantrekkingskracht? Deze voorstelling helpt bij het beantwoorden van deze vragen door de unieke toegang tot de belangrijke nieuwe tentoonstelling met de focus op de 19e eeuwse Parijse kunstverzamelaar Paul Durand-Ruel, de uitgesproken kampioen van het impressionisme. Deze langverwachte tentoonstelling is misschien wel de meest uitgebreide ooit gehouden over de impressionisten. Durand-Ruel's moedige beslissing om de impressionisten in New York in 1886 tentoon te stellen heeft er voor gezorgd dat de rijke Amerikanen werden geïntroduceerd met de verlichte, moderne Franse schilderkunst. Hij zorgde daarbij niet alleen voor het vullen van grote Amerikaanse galerijen met impressionistische meesterwerken, maar zorgde er ook voor dat het impressionisme in leven bleef in een tijd dat het bijna gedoemd was te mislukken. Deze energieke en onthullende film vertelt zijn opmerkelijke verhaal, samen met die van de impressionisten zelf.

Bekijk programma

Pathé DOCS

Inspirerende en intrigerende documentaires die je bijblijven.

Bears (Nederlandse Versie)

Bears (Nederlandse Versie) Alle leeftijden
Alle leeftijden

De wereld buiten is spannend, maar ook gevaarlijk. De welpjes dalen speels de bergen af, waarbij een lawine altijd op de loer ligt. Wanneer de lente plaats maakt voor de zomer, moeten de bruine beren hard aan het werk om eten te vinden. Uiteindelijk doen ze zich tegoed aan de overvloedige zalmtrek, maar tegelijkertijd moeten ze altijd op hun hoede zijn voor rivaliserende mannetjes en roofdieren, waaronder een wolf die nooit ver uit de buurt is. De snelheid en de onzekerheid van het leven in Alaska, een van de laatste wildernissen op aarde, zijn prachtig vastgelegd in Bears.

Bekijk programma

Pathé Series

De mooiste, spannendste en leukste TV series op het witte doek.