Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Theatre

Pathé Theatre

Theatre

Geniet van prachtig theater

Met Pathé Theatre kunt u heerlijk genieten van live-acts en bijzondere voorstellingen van het National Theatre uit Londen en de Royal Shakespeare Company uit Stratford-upon-Avon. Deze worden live vertoond op het witte doek. De National Theatre voorstellingen zijn in het Engels en worden Engels ondertiteld. De voorstellingen van de Royal Shakespeare Company zijn in het oud Brits en zijn Engels ondertiteld.

Na het succes van onder meer Phèdre, The Audience en Richard II zijn het komende seizoen opnieuw meerdere Britse theaterproducties live vanuit Engeland te zien bij Pathé.

Tickets zijn € 12,50 per stuk en zijn te koop door te klikken op de onderstaande filmtitels of aan de kassa van de bioscopen.

De Britse theatervoorstellingen zijn in hoge beeld- en geluidskwaliteit live vanuit Engeland wereldwijd in bioscopen te volgen.

Houd mij op de hoogte
Met Mijn Pathé-account kunt u zich inschrijven voor mails over Pathé Theatre of andere voorstellingen waar u geïnteresseerd in bent. Klik op de button om uw interesses aan te geven en u ontvangt automatisch de mails waar u zich voor aanmeldt.

Houd mij op de hoogte

RSC: Twelfth Night

Twelfth Night is het beroemde verhaal over onvoorwaardelijke liefde en is zowel humoristisch als hartverscheurend. Aanschouw donderdag 8 maart 2018 de live voorstelling van The Royal Shakespeare Company in de bioscoop.

Koop tickets voor 08 maart

NT Live: Julius Caesar

Caesar keert terug naar Rome na zijn overwinningen. Het volk viert zijn successen, terwijl er door de elite wordt samengespannen om hem neer te halen. Na de moord ontstaat er een burgeroorlog in de straten van Rome.

Koop tickets voor 22 maart

Comédie Française: The Fop Reformed

Clément Hervieu-Léger herleeft een Marivaux-stuk dat sinds de première in 1734 niet eerder is vertoond bij de Comédie-Française. Het verhaal gaat over een jonge Parijzenaar wiens ouders een goede match voor hem hebben gevonden in de dochter van een graaf.

Koop tickets voor 19 april

NT Live: Macbeth (2018)

De meest intieme en angstaanjagende tragedie van Shakespeare keert terug naar het National Theatre in Londen. Geregisseerd door Rufus Norris (The Threepenny Opera) met Rory Kinnear (Young Marx, Othello) en Anne-Marie Duff (Suffragette) als Macbeth en Lady Macbeth.

Koop tickets voor 10 mei

An American in Paris - The Musical

Deze adembenemende en Tony Award winnende musical, geïnspireerd door de gelijknamige Oscar winnende MGM film, vertelt het vurige verhaal over het ontdekken van ware liefde in de ‘Lichtstad.’

Koop tickets voor 16 mei

RSC: Romeo & Juliet

Het wereldberoemde liefdesverhaal van Romeo & Juliet wordt donderdag 16 augustus 2018 live uitgevoerd door The Royal Shakespeare Company en is te zien op het witte doek bij Pathé.

Koop tickets voor 16 augustus

Comédie Française: Britannicus

Koop tickets voor 20 september

RSC: Macbeth

Shakespeares donkerste verhaal, een ware psychologische thriller. Deze hedendaagse productie van de Royal Shakespeare Company (RSC) markeert zowel het RSC-debuut van Christopher Eccleston’s als de terugkomst van Niamh Cusack.

Koop tickets voor 04 oktober

RSC: The Merry Wives

Het zit John Falstaff allemaal niet mee. Hij is er klaar mee om zonder geld te zitten en besluit zijn pensioen bij elkaar te sprokkelen door de vrouwen van twee rijke mannen te versieren.

Koop tickets voor 01 november