Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé Theatre

Pathé Theatre

Pathé Theatre

Pathé Theatre

Geniet van prachtig theater en stand-up comedians.

Met Pathé Theatre kunt u heerlijk genieten van standup-comedians of andere live-acts. Maar wij brengen ook bijzondere voorstellingen van het National Theatre uit Londen en de Royal Shakespeare Company uit Stratford-upon-Avon. Deze worden live vertoond op het witte doek. De National Theatre voorstellingen zijn in het Engels en worden Engels ondertiteld. De voorstellingen van de Royal Shakespeare Company zijn in het oud Brits en zijn NIET ondertiteld.

Na het succes van onder meer Phèdre, The Audience en Richard II zijn het komende seizoen opnieuw meerdere Britse theaterproducties live vanuit Engeland te zien in Pathé Buitenhof Den Haag, Pathé Tuschinski Amsterdam, Pathé Schouwburgplein in Rotterdam en in Pathé Groningen Tickets (€ 12,50 per stuk) zijn te koop door te klikken op de onderstaande filmtitels en aan de kassa van de bioscopen.

De Britse theatervoorstellingen zijn in hoge beeld- en geluidskwaliteit live vanuit Engeland wereldwijd in bioscopen te volgen. Het eerste seizoen keken ruim 165.000 mensen op 320 schermen in 22 landen naar de theatervoorstellingen.
 

Programma 2015 - 2016

NT Live: Jane Eyre

NT Live: Jane Eyre

Koop tickets voor 08 december

NT Live: Hamlet

NT Live: Hamlet

Koop tickets voor 10 december

KBTC: The Winter's Tale

KBTC: The Winter's Tale

Tijden en tickets

RSC: Othello

RSC: Othello

Koop tickets voor 20 januari

NT Live: Les Liaisons Dangereuses

NT Live: Les Liaisons Dangereuses

Koop tickets voor 28 januari

NT Live: Coriolanus

NT Live: Coriolanus

Koop tickets voor 17 maart

KBTC: Romeo and Juliet

KBTC: Romeo and Juliet

Koop tickets voor 01 september