Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé Theatre

Pathé Theatre

Pathé Theatre

Pathé Theatre

Geniet van prachtig theater en stand-up comedians.

Met Pathé Theatre kunt u heerlijk genieten van standup-comedians of andere live-acts. Maar wij brengen ook bijzondere voorstellingen van het National Theatre uit Londen en de Royal Shakespeare Company uit Stratford-upon-Avon. Deze worden live vertoond op het witte doek. De National Theatre voorstellingen zijn in het Engels en worden Engels ondertiteld. De voorstellingen van de Royal Shakespeare Company zijn in het oud Brits en zijn NIET ondertiteld.

Na het succes van onder meer Phèdre, The Audience en Richard II zijn het komende seizoen opnieuw meerdere Britse theaterproducties live vanuit Engeland te zien in Pathé Buitenhof Den Haag, Pathé Tuschinski Amsterdam, Pathé Schouwburgplein in Rotterdam en in Pathé Groningen Tickets (€ 12,50 per stuk) zijn te koop door te klikken op de onderstaande filmtitels en aan de kassa van de bioscopen.

De Britse theatervoorstellingen zijn in hoge beeld- en geluidskwaliteit live vanuit Engeland wereldwijd in bioscopen te volgen. Het eerste seizoen keken ruim 165.000 mensen op 320 schermen in 22 landen naar de theatervoorstellingen.
 

Programma 2016 - 2017

KBTC: The Winter's Tale

KBTC: The Winter's Tale

Het eerste seizoen van het Kenneth Branagh Theatre Company Live belooft een uitzonderlijke serie van optredens te worden die op groot scherm in de bioscoop te zien zijn. De optredens werden het afgelopen jaar opgenomen in het Londense Garrick Theatre.

Koop tickets voor 11 februari

NT Live: Hamlet

NT Live: Hamlet

De voor een Oscar genomineerde Benedict Cumberbatch (BBC’s Sherlock, The Imitation Game, Frankenstein at the National Theatre) speelt de titelrol in Shakespeare’s beroemdste tragedie.

Koop tickets voor 23 februari

NT Live: As You Like It

NT Live: As You Like It

Shakespeare's glorieuze komedie van liefde en verandering komt naar het Nationaal Theater voor het eerst in meer dan 30 jaar, met Rosalie Craig (London Road , Macbeth op MIF) als Rosalind.

Koop tickets voor 25 februari

NT Live: Hangmen

NT Live: Hangmen

Na een overweldigend succes keert Martin McDonagh ('In Bruges') terug naar West End met 'Hangmen'. Als de galg afgeschaft wordt, is iedereen benieuwd naar de reactie van de tweede beste beul van Engeland.

Koop tickets voor 03 maart

NT Live: Coriolanus

NT Live: Coriolanus

Het National Theatre presenteert Coriolanus. Een verschroeiende tragedie van Shakespeare, doorspekt met politieke manipulatie en wraak van het Donmar Warehouse's

Koop tickets voor 17 maart

KBTC: Romeo and Juliet

KBTC: Romeo and Juliet

Het live seizoen van The Kenneth Branagh Company in de bioscoop gaat door. Met ditmaal een nieuwe versie van Shakespeare’s Romeo en Juliet.

Koop tickets voor 01 september