Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé Theatre

Pathé Theatre

Pathé Theatre

Geniet van prachtig theater.

Met Pathé Theatre kunt u heerlijk genieten van live-acts en bijzondere voorstellingen van het National Theatre uit Londen en de Royal Shakespeare Company uit Stratford-upon-Avon. Deze worden live vertoond op het witte doek. De National Theatre voorstellingen zijn in het Engels en worden Engels ondertiteld. De voorstellingen van de Royal Shakespeare Company zijn in het oud Brits en zijn NIET ondertiteld.

Na het succes van onder meer Phèdre, The Audience en Richard II zijn het komende seizoen opnieuw meerdere Britse theaterproducties live vanuit Engeland te zien in Pathé Buitenhof Den Haag, Pathé Tuschinski Amsterdam, Pathé Schouwburgplein in Rotterdam en in Pathé Groningen Tickets (€ 12,50 per stuk) zijn te koop door te klikken op de onderstaande filmtitels en aan de kassa van de bioscopen.

De Britse theatervoorstellingen zijn in hoge beeld- en geluidskwaliteit live vanuit Engeland wereldwijd in bioscopen te volgen.
 

NT Live: The Threepenny Opera

Het National Theatre uit Londen presenteert The Threepenny Opera. Een donkere maar komische nieuwe versie van Brecht en Weills rauwe musical wordt op 22 september live uitgezonden in de bioscoop.

Koop tickets voor 13 december

NT Live: No Man's Land

Na hun theater hits op Broadway, keren Ian McKellen en Patrick Stewart terug op West End in Harold Pinter's No Man's Land. De voorstelling wordt live uitgezonden vanuit Wyndham's Theater in Londen.

Koop tickets voor 15 december

KBTC: The Entertainer

De moderne klassieker van John Osborne geregisseerd door Rob Ashford.

Koop tickets voor 12 januari

NT Live: Amadeus

Wolfgang Amadeus Mozart, een jong wonderkind, arriveert in Wenen, de muziekhoofdstad van de wereld en hij is vastberaden om een indruk achter te laten.

Koop tickets voor 02 februari

Comédie Française: Le Misanthrope

Hoewel ze voor alles staat wat hij verafschuwt, houdt Alcest van Célimène, een flirterige en roddelende Parisienne uit de hogere klassen.

Tijden en tickets

NT Live: Saint Joan

Bernard Shaw's klassieke stuk vertelt het verhaal van een jonge vrouw op een bloedige missie om de Engelsen uit Frankrijk te verdrijven.

Koop tickets voor 16 februari

NT Live: Hedda Gabler

Net getrouwd en nu al verveeld. Hedda verlangt naar vrijheid...

Koop tickets voor 09 maart

Comédie Française: Cyrano de Bergerac

Cyrano is getekend door zijn grote neus, maar gezegend met een rijke woordenschat. Hij gebruikt dat talent om de knappe Christian te helpen het hart van Roxane te veroveren, die ook Cyrano’s grote liefde is.

Tijden en tickets