Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé Theatre

Pathé Theatre

Pathé Theatre

Geniet van prachtig theater en stand-up comedians.

Met Pathé Theatre kunt u heerlijk genieten van standup-comedians of andere live-acts. Maar wij brengen ook bijzondere voorstellingen van het National Theatre uit Londen en de Royal Shakespeare Company uit Stratford-upon-Avon. Deze worden live vertoond op het witte doek. De National Theatre voorstellingen zijn in het Engels en worden Engels ondertiteld. De voorstellingen van de Royal Shakespeare Company zijn in het oud Brits en zijn NIET ondertiteld.

Na het succes van onder meer Phèdre, The Audience en Richard II zijn het komende seizoen opnieuw meerdere Britse theaterproducties live vanuit Engeland te zien in Pathé Buitenhof Den Haag, Pathé Tuschinski Amsterdam, Pathé Schouwburgplein in Rotterdam en in Pathé Groningen Tickets (€ 12,50 per stuk) zijn te koop door te klikken op de onderstaande filmtitels en aan de kassa van de bioscopen.

De Britse theatervoorstellingen zijn in hoge beeld- en geluidskwaliteit live vanuit Engeland wereldwijd in bioscopen te volgen. Het eerste seizoen keken ruim 165.000 mensen op 320 schermen in 22 landen naar de theatervoorstellingen.
 

KBTC: Romeo and Juliet

Het seizoen van The Kenneth Branagh Company in de bioscoop gaat door. Met ditmaal een nieuwe versie van Shakespeare’s Romeo en Juliet.

Koop tickets voor 09 oktober

Comédie Française: Romeo et Juliette

In Verona staan de families Capulet en Montaigu door een oude vete recht tegenover elkaar.

Tijden en tickets

Miss Saigon 25th Anniversary

De legendarische Miss Saigon, nu slechts één avond in de bioscoop. De spectaculaire, uitverkochte galavoorstelling van de wereldwijde musicalsensatie, 25 jaar na de première, met optredens van de originele cast.

Koop tickets voor 20 oktober

RSC - Cymbeline

Een vertoning van Shakespeare's Cymbeline vanuit The Royal Shakespeare Theatre.

Koop tickets voor 27 oktober

RSC - King Lear

Dit klassieke toneelstuk van Shakespeare wordt opgevoerd door The Royal Shakespeare Company.

Koop tickets voor 01 december

KBTC: The Entertainer

De moderne klassieker van John Osborne geregisseerd door Rob Ashford.

Koop tickets voor 12 januari

Comédie Française: Le Misanthrope

Hoewel ze voor alles staat wat hij verafschuwt, houdt Alcest van Célimène, een flirterige en roddelende Parisienne uit de hogere klassen.

Tijden en tickets

Comédie Française: Cyrano de Bergerac

Cyrano is getekend door zijn grote neus, maar gezegend met een rijke woordenschat. Hij gebruikt dat talent om de knappe Christian te helpen het hart van Roxane te veroveren, die ook Cyrano’s grote liefde is.

Tijden en tickets