Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Pathé Theatre

Pathé Theatre

Pathé Theatre

Geniet van prachtig theater

Met Pathé Theatre kunt u heerlijk genieten van live-acts en bijzondere voorstellingen van het National Theatre uit Londen en de Royal Shakespeare Company uit Stratford-upon-Avon. Deze worden live vertoond op het witte doek. De National Theatre voorstellingen zijn in het Engels en worden Engels ondertiteld. De voorstellingen van de Royal Shakespeare Company zijn in het oud Brits en zijn Engels ondertiteld.

Na het succes van onder meer Phèdre, The Audience en Richard II zijn het komende seizoen opnieuw meerdere Britse theaterproducties live vanuit Engeland te zien bij Pathé.

Tickets zijn € 12,50 per stuk en zijn te koop door te klikken op de onderstaande filmtitels of aan de kassa van de bioscopen.

De Britse theatervoorstellingen zijn in hoge beeld- en geluidskwaliteit live vanuit Engeland wereldwijd in bioscopen te volgen.

Houd mij op de hoogte
Met Mijn Pathé-account kunt u zich inschrijven voor mails over Pathé Theatre of andere voorstellingen waar u geïnteresseerd in bent. Klik op de button om uw interesses aan te geven en u ontvangt automatisch de mails waar u zich voor aanmeldt.

Houd mij op de hoogte

Comédie Française: Cyrano de Bergerac

Cyrano is getekend door zijn grote neus, maar gezegend met een rijke woordenschat. Hij gebruikt dat talent om de knappe Christian te helpen het hart van Roxane te veroveren, die ook Cyrano’s grote liefde is.

Tijden en tickets

RSC: Antony & Cleopatra

Iqbal Khan (Othello 2015, Much Ado About Nothing 2012) regisseert Shakespeare’s tragedie over liefde en verplichtingen.

Koop tickets voor 06 juli

NT Live: Angels in America Part 1 Millennium Approaches

Een unieke theaterproductie over een stel jonge New Yorkers in de jaren tachtig.

Koop tickets voor 20 juli

NT Live: Angels in America Part 2 Perestroika

Een unieke theaterproductie over een stel jonge New Yorkers in de jaren tachtig.

Koop tickets voor 27 juli

RSC: Titus Andronicus

Blanche McIntyre (The Two Noble Kinsmen 2016) regisseert deze wraakzuchtige tragedie van Shakespeare.

Koop tickets voor 07 september

NT Live: Yerma

Yerma is een jonge vrouw die graag een kind wil. Dit theaterstuk behandelt de thema's van isolatie, hartstocht en frustratie.

Koop tickets voor 21 september