Theatre

Pathé Theatre

Theatre

Geniet van prachtig theater

Met Pathé Theatre kunt u heerlijk genieten van live-acts en bijzondere voorstellingen van het National Theatre uit Londen en de Royal Shakespeare Company uit Stratford-upon-Avon. Deze worden live vertoond op het witte doek. De National Theatre voorstellingen zijn in het Engels en worden Engels ondertiteld. De voorstellingen van de Royal Shakespeare Company zijn in het oud Brits en zijn Engels ondertiteld.

Na het succes van onder meer Phèdre, The Audience en Richard II zijn het komende seizoen opnieuw meerdere Britse theaterproducties live vanuit Engeland te zien bij Pathé.

Tickets zijn € 12,50 per stuk en zijn te koop door te klikken op de onderstaande filmtitels of aan de kassa van de bioscopen.

De Britse theatervoorstellingen zijn in hoge beeld- en geluidskwaliteit live vanuit Engeland wereldwijd in bioscopen te volgen.

Houd mij op de hoogte
Met Mijn Pathé-account kunt u zich inschrijven voor mails over Pathé Theatre of andere voorstellingen waar u geïnteresseerd in bent. Klik op de button om uw interesses aan te geven en u ontvangt automatisch de mails waar u zich voor aanmeldt.

Houd mij op de hoogte

RSC: Romeo & Juliet

Het wereldberoemde liefdesverhaal van Romeo & Juliet wordt donderdag 16 augustus 2018 live uitgevoerd door The Royal Shakespeare Company en is te zien op het witte doek bij Pathé.

Koop tickets voor 16 augustus

NT Live: Julie

Wild en pas single, geeft Julie een verjaardagsfeest op de late avond. Met BAFTA-winnaar Vanessa Kirby (The Crown, NT Live: A Streetcar Named Desire) als Julie, geregisseerd door Carrie Cracknell (NT Live: The Deep Blue Sea).

Koop tickets voor 06 september

Comédie Française: Britannicus

Een complex web van intriges tussen professionals in de politiek en persoonlijke-, romantische- en familieconflicten.

Koop tickets voor 20 september

NT Live: King Lear (2018)

Zie Ian McKellen's buitengewoon ontroerende portret van King Lear, live vanuit Londen's West End.

Koop tickets voor 27 september

RSC: Macbeth

Shakespeares donkerste verhaal, een ware psychologische thriller. Deze hedendaagse productie van de Royal Shakespeare Company (RSC) markeert zowel het RSC-debuut van Christopher Eccleston’s als de terugkomst van Niamh Cusack.

Koop tickets voor 04 oktober

RSC: The Merry Wives

Het zit John Falstaff allemaal niet mee. Hij is er klaar mee om zonder geld te zitten en besluit zijn pensioen bij elkaar te sprokkelen door de vrouwen van twee rijke mannen te versieren.

Koop tickets voor 01 november

NT Live: The Madness of George III

Meervoudig bekroonde drama geschreven door één van de meest geliefde toneelschrijvers van Groot-Brittannië, Alan Bennett (The Lady in the Van). Met o.a. Olivier Award-winnaars Mark Gatiss (Sherlock, NT Live Coriolanus) in de titelrol en Adrian Scarborough.

Koop tickets voor 20 november

NT Live: Antony & Cleopatra

Ralph Fiennes en Sophie Okonedo spelen Shakespeare’s gedoemde koppel in zijn grote tragedie over politiek, passie en macht.

Koop tickets voor 06 december

NT Live: I'm Not Running

Het nieuwe, explosieve en politiek geladen stuk van David Hare (Skylight, The Hours, The Reader). Met o.a. Sian Brooke (Sherlock).

Koop tickets voor 31 januari