Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Pathé Sport

Pathé Sport

Pathé Sport

Live sportwedstrijden bij Pathé

Voor alle sportievelingen biedt Pathé de grootste sportevenementen (live) in HD op het grote scherm. Beleef de spannendste wedstrijden en competities alsof je er zelf onderdeel vanuit maakt.

Houd mij op de hoogte
Met je Mijn Pathé-account kun je je inschrijven voor mails over Pathé Sport of andere voorstellingen waar je geïnteresseerd in bent. Klik op de button om je interesses aan te geven en je ontvangt automatisch de mails waar jij je voor aanmeldt.
Houd mij op de hoogte

Floyd Mayweather vs. Conor McGregor

Zie dé boxwedstrijd waar iedereen naar uitkijkt live op het witte doek! Pathé zendt Mayweather vs. McGregor in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 augustus live uit in de bioscoop.

Koop tickets voor 27 augustus

WK 2018 kwalificatie: Frankrijk - Nederland

Oranje speelt op donderdag 31 augustus de belangrijke kwalificatiewedstrijd voor het WK 2018 tegen Frankrijk. Maak het live mee in de bioscoop bij Pathé!

Koop tickets voor 31 augustus

WK 2018 kwalificatie: Nederland - Bulgarije

Een paar dagen na de belangrijke wedstrijd tegen Frankrijk moet Nederland het opnemen tegen Bulgarije in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Bekijk de wedstrijd live in de bioscoop!

Koop tickets voor 03 september