Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé Sport

Pathé Sport

Pathé Sport

Pathé Sport

Live sportwedstrijden bij Pathé.

Voor alle sportievelingen biedt Pathé de grootste sportevenementen (live) in HD op het grote scherm.

Beleef de spannendste wedstrijden en competities alsof je er zelf onderdeel vanuit maakt.

Wedstrijden PSV in Champions League live
PSV Eindhoven is als landskampioen van het afgelopen seizoen de enige Nederlandse afgevaardigde in het miljoenenbal van de Europese voetbalcompetitie: de Champions League. Alle groepswedstrijden van PSV zijn live bij Pathé vertoond. Ook de volgende wedstrijden van de Eindhovenaren in de knockout fase van de Champions League zie je live bij Pathé. Tickets zijn alleen aan de kassa af te halen met een maximum van vier per persoon. Jij en je medesupporters zijn een half uur voor de aftrap welkom in de bioscoopzaal.

Programma 2016 - 2017

Becoming Zlatan

Becoming Zlatan

Een portret van de Zweedse voetballer Zlatan Ibrahimovic aan de vooravond van zijn glorieuze carrière.

Tijden en tickets

Milaan - San Remo 2016

Milaan - San Remo 2016

Op 19 maart kun jij genieten van de eerste klassieker van het wielerseizoen. Met 298 km is Milaan-Sanremo de langste professionele eendagskoers van het jaar.

Koop tickets voor 19 maart

Champions League 2015/16 PSV - Atletico Madrid

Champions League 2015/16 PSV - Atletico Madrid

Op woensdag 24 februari staat landskampioen PSV tegenover Atletico Madrid. Deze eerste wedstrijd uit de knockout fase van de Champions League zie je gratis op het witte doek in Pathé Eindhoven, Pathé Helmond en Pathé Tilburg!

24 feb 2016
Champions League 2015/16 Atletico Madrid - PSV

Champions League 2015/16 Atletico Madrid - PSV

Op dinsdag 15 maart staat landskampioen PSV tegenover Atletico Madrid. Deze tweede wedstrijd uit de knockout fase van de Champions League zie je gratis op het witte doek in Pathé Eindhoven!

15 mrt 2016