PAC

Pathé PAC

PAC

Boeiende films met prachtige verhalen

Pathé Alternative Cinema speelt in op de groeiende behoefte naar kwaliteitsfilms. PAC selecteert mooie films die iets extra's brengen; met diepgang, adembenemende achtergronden en een verhaal dat lang blijft hangen.

Deze films krijgen vaak minder aandacht dan films uit Hollywood, maar winnen de laatste jaren snel aan populariteit. Geniet dus bij Pathé van deze ontroerende en krachtige PAC-films.
 

The Happy Prince

Ooit was de flamboyante Oscar Wilde een van de meest geliefde auteurs van Engeland, maar na op een zijspoor te zijn beland, brengt hij zijn laatste dagen verbannen door.

Klik op een stad voor tijden en tickets

Den Skyldige (The Guilty)

In een meldkamer van de alarmcentrale beantwoordt Asger Holm een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plotseling wordt verbroken begint de zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder.

Klik op een stad voor tijden en tickets

Disobedience

Na de dood van haar vader die rabbijn was, keert Ronit (Rachel Weisz) terug naar de besloten orthodox joodse gemeenschap waaruit ze verbannen was. Als ze weer contact krijgt met haar jeugdvriendin Esti (Rachel McAdams) zorgt dat voor controverse binnen de gemeenschap.

Klik op een stad voor tijden en tickets

Under The Silver Lake

Op een mooie, zwoele avond in Los Angeles maakt de jonge Sam (Andrew Garfield) kennis met zijn aantrekkelijke buurvrouw Sarah (Riley Keough).

Klik op een stad voor tijden en tickets

The Place

Dag in dag uit zit dezelfde mysterieuze man aan hetzelfde tafeltje in dezelfde bar, waar hij de grootste wensen van zijn tafelgenoten aanhoort. Wanneer zij opdrachten voor hem uitvoeren, zal hij deze wensen vervullen. Hoe ver durven ze te gaan om hun doelen te bereiken?

Klik op een stad voor tijden en tickets

Film Stars Don't Die in Liverpool

Annette Bening schittert in dit romantische drama als de excentrieke Oscarwinnares Gloria Grahame, de ooit zo geliefde Hollywood-actrice die nu haar dagen slijt in kleine theaters.

8 mrt 2018

The Man Who Killed Don Quixote

Ooit was Toby (Adam Driver) een ambitieuze, idealistische student die in een Spaans dorpje zijn afstudeerproject 'Don Quichote' regisseerde. Vandaag is hij een gevierde, maar verwaande filmmaker.

Klik op een stad voor tijden en tickets

Juliet, Naked

JULIET, NAKED biedt een komische kijk op de tweede kansen die het leven je geeft. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Hornby (About a Boy, High Fidelity).

Klik op een stad voor tijden en tickets

Moonlight (2017)

Moonlight - winnaar van 3 Oscars, waaronder Beste Film. Moonlight volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld.

Koop tickets voor 19 augustus

The Shape Of Water

Van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro komt The Shape of Water, een sprookje dat niet van deze wereld is.

Koop tickets voor 22 augustus

Amori Fragili

'Amori Fragili' is een energieke romantische komedie. Claudia en Flavio hebben lange tijd een gepassioneerde relatie maar dan wordt komt een van haar angsten uit als Flavio op een dag intrekt bij een twintig jaar jongere vrouw...

Klik op een stad voor tijden en tickets

The Post

Een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham (Streep) en hoofdredacteur Ben Bradlee (Hanks) van The Washington Post.

Klik op een stad voor tijden en tickets

Les Gardiennes

Het is 1915. De mannen trekken naar het oorlogsfront en de achtergebleven vrouwen proberen het dagelijks leven voort te zetten, wachtend op de terugkomst van de soldaten.

Klik op een stad voor tijden en tickets

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is een donker en komisch drama van Oscar®winnaar Martin McDonagh (In Bruges).

Tijden en tickets

The Children Act

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Booker-Prize winnaar Ian McEwan ('Atonement'), die tevens het scenario schreef voor de film.

20 sep 2018

Todos Lo Saben

Laura (Penélope Cruz) en haar gezin reizen vanuit Buenos Aires terug naar haar geboortedorp in Spanje voor een huwelijk. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco (Javier Bardem).

4 okt 2018

First Man

In navolging van het succes van hun met zes Oscars bekroonde hitfilm La La Land werken Oscarwinnend regisseur Damien Chazelle en steracteur Ryan Gosling opnieuw samen aan First Man van Universal Pictures.

11 okt 2018

Het Mysterie van de Melkrobots

Boeren zijn onmisbaar, nemen grote risico’s en werken harder dan bijna iedereen. Maar wat als er iets mis gaat? Het Mysterie van de Melkrobots is een documentaire over kwetsbaarheid van de moderne boer.

7 dec 2018

White Boy Rick

Het waargebeurde verhaal van Richard Wershe Jr (Matthew McConaughey), die in de jaren tachtig als informant voor de politie undercover ging in de Amerikaanse drugshandel.

3 jan 2019