Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé Opera

Pathé Opera

Pathé Opera

Pathé Opera

De mooiste opera’s van The Metropolitan Opera, live vanuit New York.

Live en in HD vertoont Pathé de beroemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera. Dankzij de perfecte beeld- en geluidskwaliteit lijkt het alsof u er zelf bij bent in New York. Bovendien heeft u door de vele close-ups een prachtig zicht op de artiesten en hun kostuums. Een geheel seizoen kunt u genieten van live en recorded operavoorstellingen.

Seizoen 2015 - 2016
Tickets voor het huidige seizoen van Pathé Opera zijn vanaf nu verkrijgbaar. Bekijk het programma onderaan de pagina.

Seizoen 2016 – 2017
Tickets voor het nieuwe seizoen van Pathé Opera zijn binnenkort verkrijgbaar. Klik op de button voor een overzicht van alle nieuwe Live voorstellingen.

Bekijk het programma

Introducties van de opera
Vanaf heden zullen de introducties van Pathé Opera voorafgaand aan de voorstellingen op het grote doek vertoond worden. Operaproducent Bo van der Meulen en operaspecialist Huub van ’t Hek vertellen gepassioneerd over de opera die u gaat aanschouwen. Zorg dat u een half uur van tevoren aanwezig bent en mis het niet!
 

 

Programma 2016 - 2017

Elektra (Strauss)

Elektra (Strauss)

Elektra treurt over haar vader Agamemnon die door haar moeder, koningin Clytaemnestra vermoord is. Ze zal niet rusten voordat ze wraak heeft kunnen nemen.

Tijden en tickets

The Magic Flute (Mozart)

The Magic Flute (Mozart)

Een grensverleggende uitzending van The Magic Flute (Die Zauberflöte), waarmee de Met in 2006 zijn bekroonde serie Live in HD in de filmtheaters introduceerde, betoverde operaliefhebbers overal ter wereld.

Koop tickets voor 19 juni