Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Opera

Pathé Opera

Opera

De mooiste opera’s van The Metropolitan Opera, live vanuit New York

Live en in HD vertoont Pathé de beroemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera. Dankzij de perfecte beeld- en geluidskwaliteit lijkt het alsof u er zelf bij bent in New York. Bovendien heeft u door de vele close-ups een prachtig zicht op de artiesten en hun kostuums.

Een geheel seizoen kunt u genieten van live en recorded operavoorstellingen. Het grote scherm, de uitstekende geluidskwaliteit en een heerlijk welkomstdrankje maken dit tot een unieke ervaring die u niet mag missen!

Pathé Opera Seizoen 2017 - 2018

 

Pathé Opera Abonnement
Koop nu een Pathé Opera abonnement met 10% korting!

Live abonnement – heel seizoen € 292,50
Live abonnement – eerste 5 of laatste 5 voorstellingen € 146,25

Encore abonnement – heel seizoen € 157,50 (exclusief de kerstspecial Hansel and Gretel)
Encore abonnement – eerste 5 of laatste 5 voorstellingen € 78,75

let op: enkel te verkrijgen aan de kassa’s van de bioscopen

Houd mij op de hoogte
Met uw Mijn Pathé-account kunt u zich inschrijven voor mails over Pathé Opera of andere voorstellingen waar u geïnteresseerd in bent. Klik op de button om uw interesses aan te geven en u ontvangt automatisch de mails waar u zich voor aanmeldt.
Houd mij op de hoogte

Cosi Fan Tutte (Mozart) (2018)

Een nieuwe productie van de geliefde opera van Mozart, waarin de liefdestrouw op de proef wordt gesteld.

Tijden en tickets

Luisa Miller (Verdi) (2018)

Een unieke productie van Verdi's klassieke stuk Luisa Miller.

Tijden en tickets

Cendrillon (Massenet) (2018)

De landjonker Pandolfe is getrouwd met Madame de la Haltière, een dominante gravin.

Tijden en tickets

Aida (Verdi) (2018)

Één van de grootste grand opéra's over een intiem en tragisch liefdesverhaal dat zich afspeelt in het prachtige Egypte.

6 okt 2018

Samson et Dalila (Saint-Saëns) (2018)

Samson en Delilah, van de Franse componist Camille Saint-Saëns, is ontleend aan het gelijknamige Bijbelse verhaal uit het Oude Testament.

20 okt 2018

La Fanciulla del West (Puccini) (2018)

Puccini's Amerikaanse opera, gebaseerd op David Belasco's toneelstuk "The Girl of the Golden West", speelt zich af tijdens de California Gold Rush.

27 okt 2018

Marnie (Muhly/Wright) (2018)

Componist Nico Muhly onthult zijn tweede nieuwe opera voor de Met met deze aangrijpende nieuwe kijk op Winston Graham's roman uit de jaren 1950, over een mooie, mysterieuze jonge vrouw die meerdere identiteiten aanneemt.

10 nov 2018

La Traviata (Verdi) (2018)

Yannick Nézet-Séguin dirigeert de nieuwe productie van Michael Mayer, met een oogverblindende achttiende-eeuwse setting die verandert met de seizoenen.

15 dec 2018

Adriana Lecouvreur (Cilea) (2018)

De opera Adriana Lecouvreur is een behendige combinatie van oprechte emotionaliteit en vloeiende lyriek, met pseudo-historisch spektakel. Gebaseerd op een toneelstuk van Eugène Scribe.

12 jan 2019

Carmen (Bizet) (2018)

Richard Eyres betoverende productie van Bizets meeslepende melodrama is terug, met mezzosopraan Clémentine Margaine in de titelrol van ongelukkige zigeunerin.

2 feb 2019

La Fille du Régiment (Donizetti) (2018)

Deze komedie vermengt humor met opgewekte melodieën en beruchte vocale uitdagingen. Tenor Javier Camarena en sopraan Pretty Yende zorgen voor een feest van belcanto vuurwerk. Mezzosopraan Stephanie Blythe is de bizarre Marquise of Berkenfield en Enrique Mazzola dirigeert.

2 mrt 2019

Die Walküre (Wagner) (2018)

De tweede opera in Wagners "Der Ring des Nibelungen". Met sopraan Christine Goerke als Brünnhilde, de strijdersdochter van Wotan, tenor Stuart Skelton en sopraan Eva-Maria Westbroek als de incestueuze tweeling Siegmund en Sieglinde en Greer Grimsley als Wotan.

30 mrt 2019

Dialogues des Carmélites (Poulenc) (2018)

Yannick Nézet-Séguin leidt de klassieke John Dexter-productie van het verwoestende verhaal van Poulenc over geloof en martelaarschap. Mezzosopraan Isabel Leonard zingt de ontroerende rol van Blanche en sopraan Karita Mattila, een legende in haar eigen tijd, keert terug naar de Met als Prioress.

11 mei 2019