Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé Opera

Pathé Opera

Pathé Opera

Pathé Opera

De mooiste opera’s van The Metropolitan Opera, live vanuit New York.

Live en in HD vertoont Pathé de beroemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera. Dankzij de perfecte beeld- en geluidskwaliteit lijkt het alsof u er zelf bij bent in New York. Bovendien heeft u door de vele close-ups een prachtig zicht op de artiesten en hun kostuums. Een geheel seizoen kunt u genieten van live en recorded operavoorstellingen.

Introducties van de opera
Vanaf heden zullen de introducties van Pathé Opera voorafgaand aan de voorstellingen op het grote doek vertoond worden. Operaproducent Bo van der Meulen en operaspecialist Huub van ’t Hek vertellen gepassioneerd over de opera die u gaat aanschouwen. Zorg dat u een half uur van tevoren aanwezig bent en mis het niet!
 

 

Seizoen 2015 - 2016
Tickets voor het nieuwe seizoen van Pathé Opera zijn vanaf nu verkrijgbaar. Hieronder een overzicht van de Live voorstellingen:

Programma 2016 - 2017

Turandot (Puccini)

Turandot (Puccini)

Een verhaal dat zich afspeelt in het oude China. Buiten het keizerlijk paleis leest een mandarijn een bevel voor aan de menigte: de prins die met prinses Turandot wil trouwen, moet drie raadsels oplossen. Slaagt hij daar niet in, dan moet hij sterven.

Koop tickets voor 15 februari

Manon Lescaut (Puccini)

Manon Lescaut (Puccini)

Het Met-theater ontploft bijna als sopraan Kristine Opolais en tenor Jonas Kaufmann hun duet zingen in Puccini’s gepassioneerde liefdesverhaal.

Tijden en tickets

Madama Butterfly (Puccini)

Madama Butterfly (Puccini)

Deze adembenemende productie over het Japanse meisje Butterfly, die verliefd wordt op een Amerikaanse man, van Anthony Minghella kan al sinds de première in 2006 op enthousiaste zalen rekenen.

Tijden en tickets

Roberto Devereux (Donizetti)

Roberto Devereux (Donizetti)

Robert Devereux, graaf van Essex en lieveling van koningin Elizabeth I, wordt naar Ierland gestuurd om de opstandige Ierse bendeleiders te verslaan. Na een mislukte campagne keert hij terug naar Engeland, waar zijn falen als desertie wordt gezien.

Tijden en tickets

Elektra (Strauss)

Elektra (Strauss)

Elektra treurt over haar vader Agamemnon die door haar moeder, koningin Clytaemnestra vermoord is. Ze zal niet rusten voordat ze wraak heeft kunnen nemen.

Tijden en tickets