Pathé respecteert jouw privacy

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Als je beperkt cookies wilt ontvangen kun je de instellingen aanpassen.

Pathé Opera

Pathé Opera

Pathé Opera

Pathé Opera

De mooiste opera’s van The Metropolitan Opera, live vanuit New York.

Live en in HD vertoont Pathé de beroemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera. Dankzij de perfecte beeld- en geluidskwaliteit lijkt het alsof u er zelf bij bent in New York. Bovendien heeft u door de vele close-ups een prachtig zicht op de artiesten en hun kostuums. Een geheel seizoen kunt u genieten van live en recorded operavoorstellingen.

Selecteer onderstaand uw opera en koop direct uw live tickets vanaf € 24,50. U wordt een half uur voorafgaand aan de voorstelling verwacht en ontvangen met een welkomstdrankje. Afhankelijk van uw gekozen theater bestaat het opera ticket tevens uit een pauze drankje (€ 32,50/€ 35,-) en hapjes (€ 45,-).

Opera Recorded
In Pathé Rembrandt Arnhem, Pathé De Kroon Zwolle en in Pathé Tilburg worden de voorstellingen van het seizoen 2014 – 2015 recorded, niet live maar wel live opgenomen, op andere momenten van de week vertoond. Selecteer het theater van uw keuze voor de exacte data en tijden. Tickets voor recorded opera’s zijn € 17,50.

Opera Encore
Pathé Tuschinski Amsterdam en Pathé Buitenhof Den Haag vertonen naast het volledige live programma ook de opera’s op een later moment nogmaals, encore.

Tickets kopen voor seizoen 2014-2015:
Tickets zijn te koop via de onderstaande voorstellingen of aan de kassa van de bioscoop. Bij de ticketprijs van € 24,50 zijn een welkomstdrankje en garderobe inbegrepen. Bij uw ticketprijs van € 32,50 tevens een pauzedrankje en bij uw ticketprijs van € 45,- ook nog fingerfood.

Is de operavoorstelling bij Pathé Tuschinski of Buitenhof uitverkocht? Koop dan uw tickets voor respectievelijk Pathé Zaandam of Delft. Deze theaters hebben vaak nog tickets beschikbaar en zijn dicht in de buurt van Amsterdam en Den Haag. Ook zijn er voldoende parkeermogelijkheden bij Pathé Zaandam en Delft.

Programma 2015 - 2016